Kategóriák
Egészséges életmód

3 tipp az erős pollenszezonra!

Sajnos a nyár beköszöntével a pollenszezon nem múlik el, és ez sokak pihenését, szabadságát megkeserítheti. Mit tehet a pollenek ellen, hogy Ön is felhőtlenül élvezni tudja a nyarat? Olvassa el cikkünket, melyben 3 tippet osztunk meg Önnel, amivel könnyebb lesz átvészelni a nyarat.

Aki allergiás, tudja, mennyire kellemetlen folyton tüsszögni, szemet vakarni, allergiás náthával küzdeni egész nyáron. A pollenszezon sajnos egyre hosszabbra nyúlik: február végétől egészen az ősz közepéig eltart, és minél nagyobb városban lakunk, annál rosszabb a helyzet.

Mit tehetünk erős pollenszezonban? – 3 tipp

  1. A nyári szezonra beszerezhetünk függőséget nem okozó orrspray-t és orröblítőt, amivel a légutakból kimoshatjuk az allergéneket, miközben megvédhetjük a kiszáradástól az orrnyálkahártyát.
  2. Lehetőség szerint szellőztessünk ritkábban, akkor is inkább a reggeli és esti órákban, amikor a legkevesebb a pollenkoncentráció a levegőben.
  3. Ha pedig igazán biztosra akarunk menni, szerezzünk be egy légfertőtlenítő készüléket otthonunkba, amivel az allergiaszezon könnyebben elviselhető.

Allergia ellen légfertőtlenítéssel 

A Nuxon levegő tisztító készülékek a modern hidegplazma technológiának köszönhetően bizonyítottan hatásosak a pollenek ellen. Az ionizátor készülékek nem csak keringtetik a levegőt, hanem központi feladatuk az egészségvédelem: HEPA szűrőbetétjük és ioncsöveik segítségével a levegőből kiszűrik a port, polleneket, allergéneket, a hidegplazma-technológia pedig biztosítja, hogy a káros mikrobák ne maradhassanak életben. A szoba levegője pedig olyan friss lesz, mint az alpesi levegő. Olyan tiszta, mint egy kiadós eső utáni szellőztetést követően.

A polleneket házi kedvenceink is behozhatják bundájukban. A légfertőtlenítő készülékek mivel vegyszermentesek, környezetbarátok, állatainkban sem tesznek kárt, így mellettük is alkalmazható.

Ha Ön is allergiában szenved, és már elvislehetetlennek tartja a pollenszezont, fontolja meg egy Nuxon légtisztító készülék beszerzését. Nappalijába, hálószobája éjjeliszekrényére, gyermeke szobájában is elhelyezheti. Csendes működésének köszönhetően sem a napközbeni teendőkben, sem az éjszakai alvás közben nem fogja Önt és családját zavarni, de segít a kiegyensúlyozottabb élet elérésében, ahol egészségesebbnek érezheti magát, és friss, pollenmentes levegőt szívhat!

Természetesen a légfertőtlenítő használata nem csupán allergiásoknak ajánlott, hiszen nem csak enyhíti az allergia tüneteit, de csökkenti is az allergia kialakulásának esélyét is.

Vásároljon Ön is Nuxon légtisztító készüléket, mely otthona ékköve lehet modern, letisztult dizájnjával.

A cikk szerzője a shop.nuxon.hu.

A fotó a szerző saját illusztrációja.

0 Shares

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük