ÉLETMÓD-NAVIGÁTOR

IRÁNYMUTATÁS EGY JOBB ÉLETMINŐSÉGÉRT

Támogatlak 

céljaid megvalósításában!


Mert bármilyen is most az életed, 

lehet jobb, lehet másképp!

 


Támogatlak céljaid megvalósításában!


Mert bármilyen is most az életed, 

lehet jobb, lehet másképp! 


Táplálkozás-navigátor

könyv


Special Planner Élettervező Határidőnapló


Online programokLetölthető mintaétrendek és életmódprogramok


Különleges programok"Logikus felépítésű, minden részletre kiterjedő, érthető információk, valódi megértés, alapos tudás."

Táplálkozás-navigátor

könyv

Special Planner

Élettervező Határidőnapló

“Elolvastam a könyvedet, ami nagyon tetszett. Azért követlek, mert hiteles vagy és figyelmes. Eddig még senki sem kérdezte meg tőlem, hogy vagyok a megvásárolt termék után. Ez új, de nagyon tetszik!

Melinda

“A könyved vásárlását nem bántam meg, le sem tudom tenni. Nagyon jónak tartom a könnyed és lényegretörő összegzéseidet."

Krisztina

“Minden igényt kielégítő (még az enyémet is), nagyon átgondolt, színvonalas, tényleg sokat segít a rendszerezésben. Szívből gratulálok hozzá. Kívánok Önnek nagyon sok pozitív visszajelzést elégedett ügyfeleitől, akikhez én is csatlakozom."

Ibolya

Online programok

Én-tréning

Emésztőrendszeri útikalauz

Személyre Szabott Étkezés Kialakítása Komplex Megvalósító Program

“Örömmel vártam a leveleket, egyszerűen jobban indult a napom! Az apró lépésekből sokat meg is tartok!"

Ildikó

"Gratulálok, köszönöm, és nagyon örülök, hogy beneveztem a tréningedre! Rengeteg információt megtudtam a táplálékokról. Sikerült tisztázni az ellentmodásokat, amelyek korábban megzavartak. Nagyon tetszett a gyakorlatiasságod sok témában. Pl. hogy úgy érezzük, az idő, a pénz a legnagyobb akadály, de nem ezen múlik. Azt vettem észre, hogy egyre többször mesélem a családomnak a tanultakat. Nagyon gazdag anyagot nyújtottál. A segédletek nagyon jók. Nagy segítségemre voltak a receptjeid. Praktikusak, ötletadók. Nagyon tetszik a munkáid hangvétele, az írott szövegben és a hanganyagban is. Természetes a beszéded, érthető megfogalmazás. Nem azt a lehengerlő "vedd meg, mert ez az egyedüli üdvözítő" stílust képviseled, és ez nagyon jó és hiteles!" Már ajánlottam másoknak a tanfolyamot, remélem eljutnak Hozzád!"


Zborainé Marika

" Sokat jelent és jelentett nekem, hogy tavaly nyáron elvégeztem a személye szabott étkezés kurzusodat. Másképpen étkezek és figyelek az étkezésemre azóta, és köszönettel kijelenthetem, hogy nem csak én, hanem a környezetem is figyel olyan dolgokra, amikre korábban nem, és sokkal jobban érezzük magunkat."

Krisztina

Letölthető mintaétrendek és életmódprogramok

 Optimális étkezés -

Irányzatmentes tippek az ideális étrend kialakításához

e-book 

Egészséges iskolai tízórai és

munkahelyi ebéd e-bookKöltségtakarékos egészséges

nyári étrend e-book 
“Nagyon szeretem a cikkeidet, és örülök, hogy rád találtam a neten. Megrendeltem már a könyvedet, amit egyszerűen nem tudtam letenni, és olyan erővel hatott rám a felismerés az olvasás hatására, szinte "szárnyaltam" a gondolataimmal együtt. Most éppen igyekszem hasznosítani amiket írtál, ma készülök az Ételtérkép segítségével heti menüt készíteni a családomnak. Nagyon tetszenek a receptek, örülök, hogy ilyen "emberközeliek" az ötleteid és nem valami extra hozzávalók kellenek a főzéshez!"

T-né Erzsike

“Amit a blogodban írsz, teljesen korrekt. Nagyon köszönöm a bátorító, ösztönző szavaidat. Nagy lökést jelentett számomra, hogy még jobban átgondoljam a mindennapi életmódomat, étkezési szokásaimat. Főleg az tetszik az egész blogban, hogy gyönyörűen, logikusan és a laikus számára is teljesen érhetően írod le, mi mivel függ össze, mi minek a következménye. Sok orvosnak az a legnagyobb hibája, hogy az orvosi kifejezéseket sorolja, nem érthető módon. Kicsit meg is ijed az ember, hogy neki milyen baja van, holott ha "magyarra lefordítva" hallaná, egész egyszerű lenne a dolog, hogy diétával, életmód-váltással megoldódna a probléma, nagyban csökkennének a kellemetlen tünetek. Ezt teszed Te meg azzal, hogy érthető módon leírod, és nem kell összevadászni a sokszor ellentmondó írásokat."

Mariann

“Az életmódváltás kapcsán bukkantam Rád jó pár hónapja. Többszöri nekifutásra csak az út elején tartok ebben, de nagyon szeretem a szemléleted és hasznosak számomra a megosztott gondolatok, ötletek.”

Szilvia

Különleges programok


Egyéni programok

Életmód-navigátor Klub


Bizonytalan vagy? 


Nézd meg, mit mondanak mások!