ÉLETMÓD-NAVIGÁTOR - IRÁNYMUTATÁS EGY JOBB ÉLETMINŐSÉGÉRT

Mindenki boldogságra és egészségre vágyik, mégis gyakran lehetetlen kívánság ez, és a mindennapok során nem tudjuk, hogyan is érhetnénk el ezt a célt.

Manapság nagyon gyors életet élünk, és közben úgy érezzük, hogy valahol, valamikor elveszítettük a lényegét annak, akik vagyunk.

Napjainkat robotpilóta üzemmódban éljük, energiáink nagy részét arra összpontosítjuk, hogy helyt álljunk különböző szerepeinkben a munka, a gyereknevelés, háztartásvezetés, kapcsolatok frontján.

Kiszipolyozzuk magunkat, mert a bűntudat nem engedi, hogy önző módon saját magunkkal is foglakozzunk.

A súlyos következmények aztán előbb-utóbb utolérnek bennünket.

Letölthető mintaétrendek és

életmód programok

 Optimális étkezés -

Irányzatmentes tippek az ideális étrend kialakításához

e-book 

Egészséges iskolai tízórai és

munkahelyi ebéd e-bookKöltségtakarékos egészséges

nyári étrend e-book 
Az élet örömteli és könnyed is lehet!

Kitörhetsz te is a taposómalomból, ha eldöntöd, hogy kiegyensúlyozottan, és egészségesen szeretnél élni.

Hogyan tudok neked segíteni?


Dr. Németh Mariann vagyok, életmód-navigátor, funkcionális táplálkozási mentor, coach, a nagysikerű "Táplálkozás-navigátor: Irányzatmentes útmutató az egészséghez" című könyv írója, és a közkedvelt élettervező határidőnapló, a Special Planner megálmodója.

Blogomban, Facebook- és Instagram oldalaimon, valamint Youtube csatornámon változtatásra ösztönzök másokat, naponta ezreket inspirálok írásaimmal, és sokak életminőségét változtatom meg azzal, hogy megmutatom: a személyre szabott táplálkozás, és a tudatos életmód egyszerű, praktikus és gyakorlatias módon is a mindennapok részévé tehető.


Kiadványaim, online- és, egyéni programjaim logikus felépítésű, minden részletre kiterjedő, érthető információkat, valódi megértést, alapos tudást biztosítanak.


Az egészséges táplálkozás- és életmód, a folyamatos tanulás a hobbim, és imádok az ismereteimből új rendszereket létrehozni, másokkal is megosztani a tapasztalataimat.


Közben két gyermek édesanyja, feleség és vállalkozó vagyok. Nekem is okosan kell gazdálkodnom az idővel, az energiámmal, az életemmel.


Ezt tudom megtanítani neked.

Olyan azonnal alkalmazható gyakorlati tippeket, amelyekkel képes leszel folyamatosan javítani az életminőségeden, egészségesebb, energikusabb és csinosabb leszel, egyszóval: jobban érezheted magad a bőrödben!

“Mariann jó érzésű, precíz és alapos ember, aki pontosan tudja, hogy mit akar. Amihez nyúl, abból a maximális tudást és ismeretet akarja birtokolni, hogy minél jobban segíthesse a hozzá tanácsért fordulókat.”

Opauszkiné Kurucz Zsuzsanna


“...Te voltál az elmúlt évben az egyetlen étkezéssel foglalkozó szakember, aki a konkrét kérdésemre válaszolt. Jártam néhány kórházban az elmúlt évben és beszéltem néhány dietetikussal, vagy más étkezéssel foglalkozó szakemberrel, de amikor azt kérdeztem, hogy mit, konkrétan MIT egyek, egyik sem válaszolt. Ilyeneket mondtak: ami nem bántja a hasat, ami könnyen emészthető, ami nem túl rostos, ami tartalmaz minden szükséges tápanyagot, stb. Az idegbetegség határára juttattak már ezek a válaszok. Te vagy az első és egyetlen, aki le merte írni egy ételnek a nevét, egy receptet, egy konkrét ajánlást. Hálás vagyok érte!"

Dömötöri Melinda


Nagyon tetszik a munkáid hangvétele, az írott szövegben is és a hanganyagban is. Természetes a beszéded, érthető megfogalmazás. Nem azt a lehengerlő, "vedd meg, mert ez az egyedül üdvözítő" stílust képviseled, és ez nagyon jó és hiteles! Nagyon gazdag anyagot nyújtottál. A segédletek nagyon jók. Rengeteg információt megtudtam a táplálékokról. Nagyon tetszett a gyakorlatiasságod sok témában. Azt vettem észre, hogy egyre többször mesélem a családomnak a hallottakat. Volt olyan rész, amit többször is meghallgattam, kinyomtattam a segédleteket. Már ajánlottam másoknak a tanfolyamot, remélem, eljutnak hozzád!

Zborainé Marika


Szeretném megköszönni a 31 napos programodat. Csuda klassz volt. Annyira a mindennapjaim részét képezték a Tőled kapott apró feladatok, hogy rossz érzés arra gondolni, hogy holnaptól már nincs. Többször végig fogom csinálni a feladatokat, hogy szokjam és amennyit csak lehet beépítsek tartósan az életembe. Teljesnek érzem a Tőled kapott " én időm" gyakorlati megvalósítását." 

Rezgő Anita