ÉLETMÓD-NAVIGÁTOR - IRÁNYMUTATÁS EGY JOBB ÉLETMINŐSÉGÉRT


Költségtakarékos egészséges nyári étrend

letölthető e-book

Hogyan táplálkozhatsz egészségesen anélkül, hogy drága élelmiszerekre költenél?


Érdekel a válasz? Olvass tovább!Egy egészséges táplálkozásra törekvő háziasszonyként ma

az alábbi nehézségekkel szembesülsz:Ellentmondásos információk


Az egészséges táplálkozás témában nagyon sok az egymásnak ellentmondó információ. Nem lehet eligazodni a különböző vélemények között, pedig Te mindent megteszel, hogy valóban egészségesebben élj.


Szokatlan ízű ételek


Szereted a hagyományos ízeket, és nem hiszed, hogy a családoddal el tudnál fogadtatni egy teljesen idegen ízvilágú étrendet.


Drága helyettesítő termékek


Az egészséges receptek "ilyen-olyan mentes" alapanyagai túl drágák, amiket nem engedhetsz meg magadnak.

Egzotikus hozzávalók


Fogalmad sincs, honnan szerezhetnéd be az egészségesnek titulált receptek hozzávalóinak jelentős részét.

Konkrétumok hiánya


Mindenki csak általánosságban beszél az egészséges táplálkozásról, senki sem mondja meg pontosan, hogy mit egyél reggelire, ebédre, vacsorára

Időhiány


A legtöbb étrend, amit javasolnak, általában egy diétázó személyre szól, vagyis külön kellene főzni még a családnak is, ráadásul minden egyes főétkezésre más fogást javasolnak. De kinek van erre ideje? Neked legalábbis nincs.

A költségtakarékos egészséges nyári étrenddel

Élvezettel, és mégis egészségesen fogsz táplálkozni


Természetesen kell némi nyitottság ahhoz, hogy megváltoztasd a táplálkozási szokásaidat, de nem igaz, hogy csak ízetlen, unalmas fogásokat ehetsz. Az egészséges táplálkozás nem a főtt rizs - grillezett csirkemell - saláta szentháromságát jelenti!

Nem kell drága, és egzotikus helyettesítő termékekre költened


A "mentes" ételek nem jelentik automatikusan a drága bio készételek vásárlásának kényszerét. Az étrend nem a megfizethetetlen aktuális csodatermékeket népszerűsíti.

Tudni fogod, hogy mit egyél reggelire, ebédre, vacsorára


Véget ér az őrjítő tanácstalanság. Végre megtanulod, melyik étkezésre mit érdemes fogyasztanod, hogy bűntudat nélkül lakhass jól.

Könnyen elkészíthető

recepteket kapsz


Az étrenddel egy praktikus, érthető receptgyűjteményt is kapsz az egészséges fogások elkészítéséhez.

Konkrét, gyakorlati tippeket valósíthatsz meg


Bár az étrend tartalmaz rizses fogásokat, az információtartalma nem rizsa! Megosztom veled a tapasztalataimat, és sok hasznos tippet adok a gyakorlati megvalósításhoz.

Az egész család egészségét meg tudod alapozni


Nem kell külön főzőcskézned! Az étrend fogásait a családnak is nyugodtan feltálalhatod, ők is meg lesznek elégedve vele.

Hogyan tudok neked segíteni?


Dr. Németh Mariann vagyok, életmód-navigátor, funkcionális táplálkozási mentor, coach

Tudom, hogy mindenki azt mondja, legfontosabb az egészség. Ez igaz is, mint ahogy az is, hogy emellett szeretnénk csinosak és energikusak is lenni. Ezt ne szégyelld bevallani, én is ezt szeretném.

Sajnos manapság ez nehezen jön össze. Sokan éveken, évtizedeken át küzdenek tisztázatlan eredetű egészségi problémákkal, túlsúllyal, és elszántan, egyre elkeseredettebben próbálgatják a különböző módszereket ezek megszüntetésére.

Évtizedekig én is ezt csináltam. Számos táplálkozási irányzatot kipróbáltam, elvileg egészségesen éltem, mégis orvostól orvosig jártam. Néhány éve azonban ez már a múlté. Most változtatásra ösztönzök másokat, abban segítek, hogy felismerjék a táplálkozásuk és az egészségük, teljesítményük közötti összefüggéseket. 


Az egészséges táplálkozás- és életmód, a folyamatos tanulás a hobbim, és imádok az ismereteimből új rendszereket létrehozni, másokkal is megosztani a tapasztalataimat.


Kiadványaim, online kurzusaim, egyéni programjaim logikus felépítésű, minden részletre kiterjedő, érthető információkat, valódi megértést, alapos tudást biztosítanak.


Blogomban, a Facebook- és Instagram- oldalamon, valamint a Youtube csatornámon naponta ezreket inspirálok írásaimmal, sokak életminőségét változtatom meg azzal, hogy megmutatom: a személyre szabott táplálkozás és a tudatos életmód egyszerű, praktikus és gyakorlatias módon is a mindennapok részévé tehető.

Közben két gyermek édesanyja, feleség és vállalkozó vagyok. Nekem is okosan kell gazdálkodnom az idővel, én sem akarok órákat a konyhában tölteni, drága hozzávalókból furcsa ízű ételeket főzni.


Ezt tudom megtanítani neked.

Olyan azonnal alkalmazható gyakorlati tippeket adok, amelyekkel képes leszel folyamatosan javítani az életminőségeden, egészségesebb, energikusabb és csinosabb leszel, egyszóval: jobban érezheted magad a bőrödben!

Van megoldás a problémáidra!


Valószínűleg te is kipróbáltál már jó néhány diétát és táplálkozási irányzatot. Lehet, hogy már vettél is valamilyen étrendet, amellyel csodákat ígértek.


De vajon mennyiben kerültek ezek a próbálkozások?


A kívánt eredményt hozták? 

Semmilyen alapanyagot nem kellett vásárolnod, amit aztán alig használtál, és a szavatossági ideje lejáratakor szinte érintetlenül dobtál ki? 


Vagy beletörődtél abba, hogy az egészséges táplálkozás úri huncutság, amit nem engedhetsz meg magadnak?


Költségtakarékos egészséges nyári étrend

letölthető e-book

Így segítek neked

Készítettem neked egy e-book formában letölthető mintaétrendet, hogy te is gond nélkül meg tudd valósítani a költségtakarékos egészséges táplálkozást.


Konkrét egészséges étrendet, gyakorlati tippeket, recepteket adok, amelyeket könnyen beiktathatsz a családod mindennapjaiba, ráadásul mindezt mindenféle drága és egzotikus alapanyagok nélkül. Olyan étrendet kapsz, amely tényleg egészséges, ízletes, és bárki számára könnyen megvalósítható.


Gyorsan elkészíthető ételleírásokat kapsz, amelyekre az egész család nyári étrendjét alapozhatod.

“Kezdj el úgy táplálkozni, mintha az életed múlna rajta, mert pontosan ez a helyzet: az életed múlik rajta!”

Laurie Coots

Mi az a Költségtakarékos egészséges nyári étrend pontosan?

Letölthető e-book


Az étrendet 50+ oldal terjedelmű, letölthető pdf formában kapod meg. Számítógépre, laptopra, tabletre, telefonra kényelmesen, egy gombnyomással letölthető. A/4 méretben ki is nyomtathatod.

Ellentmondásmentes információk


Az e-book bárki számára könnyen értelmezhető nyelvezettel, közérthetően megfogalmazott irányzatmentes, ellentmondások nélküli információkat tartalmaz.Konkrét étrend 14 napra


A reggelit, ebédet, vacsorát is tartalmazó mintaétrenddel 14 nap komplett menüit kapod meg.Érthető receptek


Az egyes fogások elkészítését érthető, részletes receptek könnyítik meg.

Költségtakarékos bevásárlólisták


A menükhöz bevásárlólistát is kapsz, hogy még könnyebb legyen a dolgod.


Bónuszok


A nyári kánikulában fontos, hogy elegendő folyadékot fogyassz. De mi lehet az az egészséges, mégis élvezetes innivaló, ami feldobja egy kicsit a napokat? Konkrét tippeket adok! PLUSZ

Még egy praktikus listát is beletettem az e-bookba a szezonális alapanyagokról, hogy a bevásárlásnál könnyebben el tudj igazodni.

Bizonytalan vagy?

Nézd meg, mit mondanak rólam mások!

 Dömötöri Melinda

"Most már egészen biztos vagyok benne, hogy életem legjobb döntése volt részt venni a tanfolyamodon és "megismerkedni" veled. Pedig nem volt egyszerű a döntés. Én alapból idegenkedem az online vásárlástól, mert még ha van is visszafizetési garancia, az ember látatlanban vásárol. Ha termékről van szó, akkor még csak lát egy képet, de egy szolgáltatásnál, tanfolyamnál, hogyan lehet felelősen dönteni? Ma sem tudom erre a pontos választ, de én akkor éreztem, hogy nekem ez kell! A családom óva intett, főleg a fiaim, akik informatikusok mondogatták, hogy lehet ez átverés is, olyan sok ember kínál mindent, aztán végül nem ad semmit. Nekem viszont ott volt az a belső Hang, amelyik azt mondta tedd meg. "Amikor imádkozik az ember, az Istenhez szól, amikor megérzései vannak, akkor az Isten szól hozzá." Ez nem az én gondolatom, de nagyon hiszek benne. Nos én ezért kezdtem el a segítségeddel feltérképezni az emésztésemet, a testem működését és próbáltam átalakítani az étrendünket.  

Azért meséltem ezt el, mert Te voltál az elmúlt évben az egyetlen étkezéssel foglalkozó szakember, aki a konkrét kérdésemre válaszolt. Jártam néhány kórházban az elmúlt évben és beszéltem néhány dietetikussal, vagy más étkezéssel foglalkozó szakemberrel, de amikor azt kérdeztem, hogy mit, konkrétan MIT egyek, egyik sem válaszolt. Ilyeneket mondtak: ami nem bántja a hasat, ami könnyen emészthető, ami nem túl rostos, ami tartalmaz minden szükséges tápanyagot, stb. Az idegbetegség határára juttattak már ezek a válaszok. Te vagy az első és egyetlen, aki le merte írni egy ételnek a nevét, egy receptet, egy konkrét ajánlást. Hálás vagyok érte!"

Zborainé Marika

"Nagyon tetszik a munkáid hangvétele, az írott szövegben is és a hanganyagban is. Természetes a beszéded, érthető megfogalmazás. Nem azt a lehengerlő, "vedd meg, mert ez az egyedül üdvözítő" stílust képviseled, és ez nagyon jó és hiteles! Nagyon gazdag anyagot nyújtottál. A segédletek nagyon jók. Rengeteg információt megtudtam a táplálékokról. Nagyon tetszett a gyakorlatiasságod sok témában. Azt vettem észre, hogy egyre többször mesélem a családomnak a hallottakat. Volt olyan rész, amit többször is meghallgattam, kinyomtattam a segédleteket. Már ajánlottam másoknak a tanfolyamot, remélem, eljutnak hozzád!


Z. Éva   

"Hálásan köszönöm a tudásod, melyet átadsz. Ez a mai világban kincs. Nagyon szimpatikus vagy, árad belőled a jóság, az emberek szeretete. Őszintén megmondom, amikor megláttam a képedet, akkor elhatároztam Te benned bízom és változtatok a táplálkozásomon.

Márton Olga

"Nagyon szépen köszönöm a tanácsaidat, sokat segítettél vele. Eddig sikerült 6,5 kg-ot leadni, és jól érzem magam. Így adtál erőt, hogy folytassam, ami nem is nagyon nehéz. Bármit tudsz még segíteni, szívesen fogadom."

Anna

"Nekem nagyon tetszik az a szemléletmód, ahogy az étkezési szokásainkon keresztül rávilágítasz arra, hogy ha nem megfelelő táplálékot viszünk be, az mennyi egészségügyi problémához vezethet.

Nagyné U. Anikó

"Mariann a mai embert érintő étkezési problémákkal, és megoldásaival foglalkozik, tisztán, érthetően, világosan. Valódi világítótorony a sötétben, kis lépésenként vezet a megoldásig, a célig. Egyszerűen irány mutat. A naponta ránk zúduló információt érthetően, rendszerezve, magyarázva tárja elénk, saját tapasztalatából is merít, ezt teszi még hitelesebbé.

Dömötöri Melinda

"Most már egészen biztos vagyok benne, hogy életem legjobb döntése volt részt venni a tanfolyamodon és "megismerkedni" veled. Pedig nem volt egyszerű a döntés. Én alapból idegenkedem az online vásárlástól, mert még ha van is visszafizetési garancia, az ember látatlanban vásárol. Ha termékről van szó, akkor még csak lát egy képet, de egy szolgáltatásnál, tanfolyamnál, hogyan lehet felelősen dönteni? Ma sem tudom erre a pontos választ, de én akkor éreztem, hogy nekem ez kell! A családom óva intett, főleg a fiaim, akik informatikusok mondogatták, hogy lehet ez átverés is, olyan sok ember kínál mindent, aztán végül nem ad semmit. Nekem viszont ott volt az a belső Hang, amelyik azt mondta tedd meg. "Amikor imádkozik az ember, az Istenhez szól, amikor megérzései vannak, akkor az Isten szól hozzá." Ez nem az én gondolatom, de nagyon hiszek benne. Nos én ezért kezdtem el a segítségeddel feltérképezni az emésztésemet, a testem működését és próbáltam átalakítani az étrendünket.  

Azért meséltem ezt el, mert Te voltál az elmúlt évben az egyetlen étkezéssel foglalkozó szakember, aki a konkrét kérdésemre válaszolt. Jártam néhány kórházban az elmúlt évben és beszéltem néhány dietetikussal, vagy más étkezéssel foglalkozó szakemberrel, de amikor azt kérdeztem, hogy mit, konkrétan MIT egyek, egyik sem válaszolt. Ilyeneket mondtak: ami nem bántja a hasat, ami könnyen emészthető, ami nem túl rostos, ami tartalmaz minden szükséges tápanyagot, stb. Az idegbetegség határára juttattak már ezek a válaszok. Te vagy az első és egyetlen, aki le merte írni egy ételnek a nevét, egy receptet, egy konkrét ajánlást. Hálás vagyok érte!"

Zborainé Marika

"Nagyon tetszik a munkáid hangvétele, az írott szövegben is és a hanganyagban is. Természetes a beszéded, érthető megfogalmazás. Nem azt a lehengerlő, "vedd meg, mert ez az egyedül üdvözítő" stílust képviseled, és ez nagyon jó és hiteles! Nagyon gazdag anyagot nyújtottál. A segédletek nagyon jók. Rengeteg információt megtudtam a táplálékokról. Nagyon tetszett a gyakorlatiasságod sok témában. Azt vettem észre, hogy egyre többször mesélem a családomnak a hallottakat. Volt olyan rész, amit többször is meghallgattam, kinyomtattam a segédleteket. Már ajánlottam másoknak a tanfolyamot, remélem, eljutnak hozzád!

Z. Éva   

"Hálásan köszönöm a tudásod, melyet átadsz. Ez a mai világban kincs. Nagyon szimpatikus vagy, árad belőled a jóság, az emberek szeretete. Őszintén megmondom, amikor megláttam a képedet, akkor elhatároztam Te benned bízom és változtatok a táplálkozásomon.

Márton Olga

"Nagyon szépen köszönöm a tanácsaidat, sokat segítettél vele. Eddig sikerült 6,5 kg-ot leadni, és jól érzem magam. Így adtál erőt, hogy folytassam, ami nem is nagyon nehéz. Bármit tudsz még segíteni, szívesen fogadom."

Anna

"Nekem nagyon tetszik az a szemléletmód, ahogy az étkezési szokásainkon keresztül rávilágítasz arra, hogy ha nem megfelelő táplálékot viszünk be, az mennyi egészségügyi problémához vezethet.

Nagyné U. Anikó

"Mariann a mai embert érintő étkezési problémákkal, és megoldásaival foglalkozik, tisztán, érthetően, világosan. Valódi világítótorony a sötétben, kis lépésenként vezet a megoldásig, a célig. Egyszerűen irány mutat. A naponta ránk zúduló információt érthetően, rendszerezve, magyarázva tárja elénk, saját tapasztalatából is merít, ezt teszi még hitelesebbé.

Mennyibe kerül a Költségtakarékos egészséges nyári étrend e-book?

Nos, rendben van, hogy fontos és hasznos az e-book, de ki is kell azt fizetni. 

A hasonló témájú e-bookok ára 7 ezertől akár több tízezer forint is lehet,.

De én nem kérek érte  7.000,Ft-ot, sem 15.000,-Ft-ot.
A Költségtakarékos egészséges nyári étrend ára

4.990,-Ft

 A költségtakarékos egészséges nyári étrend

célja, hogy 


a segítségével saját magad is képes legyél a gyakorlatban megvalósítani a költségtakarékos és egészséges táplálkozást.

Az e-book tartalma

1.

A letölthető e-book első részében végigvezetlek az alapokon, és megtudhatod, hogy valójában mitől egészséges egy étrend? Azt is megmutatom, hogyan lesz költségtakarékos az étrended.


Elmagyarázom, hogyan állítsd össze a napi étkezéseket úgy, hogy egészséges legyen, és soha ne kelljen éhezned. Mi legyen a tányéron? Plusz egy titok, amely mindig működik.

2.

Az e-book második részében konkrét mintaétrendet kapsz 14 napra: reggeli, ebéd, vacsora tippeket kapsz. Az étrendhez megkapod a bevásárló listát, és recepteket is részletes, könnyen követhető utasításokkal.

3.

+ 2 EXTRA BÓNUSZ anyagot is beletettem az e-bookba:

- Egészséges nyári italok leírását, receptjét, és egy

- Nyári alapanyag listát, amelynek a segítségével könnyen eligazodhatsz a szezonális élelmiszerek között. 

Az e-book 70+ oldal terjedelmű, és természetesen kényelmesen, számítógépre, laptopra, tabletre, telefonra is letölthető. A/4 méretben ki is nyomtathatod.


Tudom, hogy a könyv és a segédanyagok annyira hasznosak lesznek számodra, hogy 


100 %-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!


Ha úgy érzed, hogy nem tetszik, 

30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! 

Hogyan szerezheted meg az étrendet?

 • Kattints a sárga megrendelő gombra, és töltsd ki a felnyíló megrendelő űrlapot!
  Kérlek, hogy a megrendelő űrlapot véglegesítés előtt ellenőrizd, mert az általad megadott adatok alapján teljesítjük a megrendelésedet.
 • A megrendelést teljesítheted bankkártyával vagy átutalással.
  A weboldalon a bankkártyás fizetést az OTP SimplePay online fizetési rendszer bonyolítja.
  A megrendelő űrlapon a bankkártyás fizetés megjelölése esetén a kért adatok megadását követően az OTP SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat kell megadnod. A véglegesítés előtt ellenőrizd le, hogy jól írtál-e be mindent! Az OTP SimplePay fizetőoldalon megadott adataidat mi nem ismerjük meg, mert az a kereskedőtől független és védett, biztonságos internetes oldal.
 • A megrendelés gomb lenyomása után, illetve a bankkártyás fizetés esetén is, azonnal kapsz a sikeres megrendelésről egy visszaigazolást, ÉS egy külön e-mailt is, amely tartalmazza a megrendelésedet és a fizetési információkat, bankkártyás fizetési módnál a végszámlát.
  Ha a beérkezett üzeneteid között nem találod a visszaigazoló levelet, nézd meg a “Promóciók”, vagy “Spam” mappában is! Amennyiben nem kapod meg ezeket a visszaigazolásokat, kérlek írj a mariann@eletmod-navigator.hu e-mail címre.
 • Amennyiben az átutalás fizetési módot választottad, a visszaigazoló e-mailben kapott díjbekérő alapján utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra.
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, e-mailben megkapod a végszámlát, és az e-book letöltésével kapcsolatos információkat. Egyidejűleg az e-book letöltési linkjét tartalmazó e-mailt is megkapod. 

Szóval, mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a soha vissza nem térő ajánlatot!

Vannak még kérdéseid?


Megértelek, hiszen rengeteg táplálkozási témájú könyvet és e-bookot lehet kapni.

Ráadásul kételkedhetsz benne, hogy amit olvasol, valóban működik-e.


Itt vannak a leggyakoribb kérdések és válaszok az e-bookkal kapcsolatban.

Kérlek, nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre:


Gyakran ismételt kérdések

Ez egy újabb bonyolult táplálkozási irányzat étrendje? Nem. Az e-bookban teljesen irányzatmentesen és elfogulatlanul ismertetem az egészséges táplálkozáshoz ajánlott étrendet.

Érteni fogom az e-bookot? Igen, mindent meg fogsz érteni. Alapvető törekvésem, hogy minden anyagomban mindenki számára könnyen értelmezhető módon adjam át az ismereteket. 

Sokat tudok az egészséges táplálkozásról. Kapok valami újat is? Biztos vagyok benne, hogy igen. Ha te mégis úgy érzed, hogy nem tetszik, akkor GARANCIÁT vállalok arra, hogy visszakapod az e-book árát.

Biztos, hogy tudom majd használni az e-book nyújtotta új tudást? Biztos, hogy képes leszel rá, az viszont, hogy valóban használni fogod-e, csak rajtad múlik. Én mindent megteszek azért, hogy alkalmazd is a tanultakat.

Nagyon bonyolult, és időigényes lesz az étrend gyakorlati megvalósítása? Nem. Az e-bookban egyszerű, költségtakarékos, egészséges, és ízletes recepteket találsz majd. Az évtizedek alatt berögzült étkezési szokásokat felülvizsgálni és  módosítani persze csak tudatos odafigyeléssel lehetséges, ami igényel némi időt, türelmet.

Már egyébként is egészségesen táplálkozom. Mire számíthatok? Sajnos ebben a témában rengeteg az egymásnak ellentmondó információ. Sokan, köztük korábban én is odafigyeltem az egészséges táplálkozásra, ételkészítésre, mégsem éreztem jól magam igazán. Nagyon sokan hiszik azt, hogy az egészséges táplálkozás drága. A saját tapasztalatom azonban az, hogy egyáltalán nem kell többet költeni az egészséges konyhára, mint egy átlagos háztartásban. Ezt a tudást adom át az e-bookban.

Betegség miatt speciáis étrenden vagyok Nekem jól lesz az e-book?Az e-bookban található információk mindenki számára hasznosak, de nem pótolják az egészségügyi diagnózist, nem helyettesítik a képzett egészségügyi szakemberrel való konzultációt. Amennyiben valamilyen konkrét betegséggel kezelnek, vagy speciális étrendet kell folytatnod, mindenképpen konzultálj az orvosoddal az e-bookban javasoltak gyakorlati alkalmazásáról.

 • Képzeld el, milyen könnyű dolgod lesz az egészséges étkezés mindennapjaidba történő bevezetésével! Mennyivel jobban fogod érezni magad! Nem csak fizikailag leszel jobban, hanem az is jó érzéssel fog eltölteni, hogy valóban egészséges ételeket teszel a család asztalára, ráadásul anélkül, hogy többet költenél a konyhára!
 • A feltüntetett árak bruttó árak, vagyis tartalmazzák a 27 %-os általános forgalmi adó összegét. Ez azt jelenti, hogy annyit fizetsz, amekkora összeg az űrlapon fel van tüntetve. Az e-bookban található ismeretek egyéni gyakorlati alkalmazása és felhasználása kizárólag az olvasó felelőssége. Az e-bookban található információk tájékoztató jellegűek, nem pótolják az egészségügyi diagnózist, nem helyettesítik a képzett egészségügyi szakemberrel való konzultációt. A szerző és a kiadó nem vállal felelősséget az e-book tartalmának félreértelmezéséért, vagy téves alkalmazásáért. Az e-book teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014.(II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítjuk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted a mariann@eletmod-navigator.hu címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a megrendelő gombra kattintással a BordenLife Kft-vel (6200 Kiskőrös, Báthori u. 3.) kötöd.

Drámaian átalakul az életed:
Tested, lelked, elméd megerősödik, soha nem akarsz már visszatérni oda, ahol azelőtt voltál ...