ÉLETMÓD-NAVIGÁTOR - IRÁNYMUTATÁS EGY JOBB ÉLETMINŐSÉGÉRT


Optimális étkezés e-book


Irányzatmentes tippek az ideális étrend kialakításához

Elveszettnek érzed magad, ha az egészséges táplálkozásról van szó?

Nem tudsz eligazodni az egymásnak ellentmondó tanácsok között? 


Az Optimális étkezés e-book egyértelműen tisztázza

a legfontosabb összefüggéseket, amelyekkel kialakíthatod az ideális étrended!Megértem, hogy össze vagy zavarodva. Rengeteg az ellentmondásos információ a témában.


Ráadásul arra sincs garancia, hogy ami másnak jó volt, az nálad is beválik.


A legtöbb tanács valami drága terméket ajánl, ráadásul a család ellenállásával is meg kell küzdened.

Hogy lehet ebben eligazodni?

Úgy, ha pontosan ismered a legfontosabb összefüggéseket.

Úgy, ha tudod, hogy mi az a néhány dolog, amire igazából figyelned kell.

Úgy, ha nem követed el a leggyakoribb hibákat. 

Az optimális étkezés alapja az, hogy úgy tudod kialakítani az étrendedet,

ahogy az a szervezet működésével ideális összhangban van.

Viszont.

Csak kevesen vannak, akik a táplálkozást, az étrendet ilyen szemléleten keresztül nézik.

Az ajánlások legtöbbje leragad a kalóriáknál, az élelmiszereket csupán vitamin- és ásványi anyag tartalmuk alapján veszi figyelembe, és kipécéz magának egy aktuális bűnbakot, többnyire

vagy a szénhidrátot, vagy a zsírt, vagy a húst, vagy a glutént....


Ha te ebben a témában csak egy kicsit is valós, ellentmondásmentes információkkal rendelkezel, 

az nem csak jobb életminőséget és egészségesebb testet-lelket-szellemet jelent,

hanem pénzben is mérhető eredményeket hoz.


Miről van szó?

Az Optimális étkezés

e-book

megadja a válasz a következő kérdésekre

Konkrétan mit lehet enni, és mit nem?

Mi legyen a reggeli, ebéd, vacsora?

Mit tegyél, ha ételérzékeny vagy?

Mit mivel tudsz helyettesíteni?

Hogyan állítsd össze az étkezéseidet?

Hogyan javíthatsz az emésztéseden?

Pont ezek azok a kérdések, amelyekre tudnod kell a választ ahhoz, hogy valóban egészségesebben táplálkozhass.

Hiába követsz ideig-óráig bármilyen diétát, ha utána visszatérsz azokhoz a szokásokhoz, amelyek nem a vágyott eredményt hozzák.

Hiába iktatsz ki az étkezéseidből néhány aktuális bűnbakot, ha a helyettesítő termékekkel ugyanúgy ártasz magadnak.

Hiába követed a különböző ajánlásokat, ha számodra nem megfelelőek.


Ha egészségesebben akarsz táplálkozni, ha jobban akarod érezni magad a bőrödben, egyszerűen

TUDNOD KELL, hogy 

mit, miért és hogyan alakíts át.


Ez NEM választás kérdése, hanem létszükséglet. Ezért pont erről szól az Optimális étkezés - Irányzatmentes tippek az ideális étrend kialakításához e-book.


Abban segít neked, hogy célirányosan javíts a táplálkozásodon, ahol a legkisebb változtatással is látványos eredményeket érhetsz el! 
Hogyan tudok neked segíteni?


Dr. Németh Mariann vagyok, életmód-navigátor, funkcionális táplálkozási mentor, coach


A  nagysikerű Táplálkozás-navigátor: Irányzatmentes útmutató az egészséghez című könyv szerzője, és a közkedvelt élettervező határidőnapló, a Special Planner megálmodója 

Tudom, hogy mindenki azt mondja, legfontosabb az egészség. Ez igaz is, mint ahogy az is, hogy emellett szeretnénk csinosak és energikusak is lenni. Ezt ne szégyelld bevallani, én is ezt szeretném.

Sajnos manapság ez nehezen jön össze. Sokan éveken, évtizedeken át küzdenek tisztázatlan eredetű egészségi problémákkal, túlsúllyal, és elszántan, egyre elkeseredettebben próbálgatják a különböző módszereket ezek megszüntetésére.

Évtizedekig én is ezt csináltam. Számos táplálkozási irányzatot kipróbáltam, elvileg egészségesen éltem, mégis orvostól orvosig jártam. Néhány éve azonban ez már a múlté. Most változtatásra ösztönzök másokat, abban segítek, hogy felismerjék a táplálkozásuk és az egészségük, teljesítményük közötti összefüggéseket. 


Az egészséges táplálkozás- és életmód, a folyamatos tanulás a hobbim, és imádok az ismereteimből új rendszereket létrehozni, másokkal is megosztani a tapasztalataimat.


Kiadványaim, online- és egyéni programjaim logikus felépítésű, minden részletre kiterjedő, érthető információkat, valódi megértést, alapos tudást biztosítanak.


Blogomban, a Facebook- és Instagram- oldalaimon, valamint a Youtube csatornámon naponta ezreket inspirálok írásaimmal, sokak életminőségét változtatom meg azzal, hogy megmutatom: a személyre szabott táplálkozás, és a tudatos életmód egyszerű, praktikus, és gyakorlatias módon is a mindennapok részévé tehető.

Közben két gyermek édesanyja, feleség és vállalkozó vagyok. Nekem is okosan kell gazdálkodnom az idővel, én sem akarok órákat a konyhában tölteni, drága hozzávalókból furcsa ízű ételeket főzni.


Ezt tudom megmutatni neked.

Olyan azonnal alkalmazható gyakorlati tippeket adok, amelyekkel képes leszel folyamatosan javítani az életminőségeden, egészségesebb, energikusabb és csinosabb leszel, egyszóval: jobban érezheted magad a bőrödben!

Van válasz a kérdéseidre!


Az Otpimális étkezés - Irányzatmentes tippek az ideális étrend kialakításához e-bookban megválaszolom azokat a kérdéseket, amelyekre mindig is kerested a választ:


- Mit lehet enni, és mit nem?

- Mi legyen a reggeli, ebéd, vacsora?

- Milyen az ideális étkezés összetétele?

- Hogyan kezeld az ételérzékenységeidet?

- Mit tehetsz a jobb emésztésért?

- Mi a helyzet akkor, ha egyáltalán nem akarsz másfajta ételeket enni, mint eddig?Az Optimális étkezés  e-book 

NEM egy szokványos anyag, ami néhány oldalban általános információkat tartalmaz

Így segítek neked

Az e-book tartalmazza azokat a legfontosabb összefüggéseket, amelyeket ismerned kell, ha a lehető legideálisabban szeretnél táplálkozni.


Megadja a választ azokra a kérdésekre, amelyekben a leginkább össze vagy zavarodva.


Gyakorlati segítséget ad az optimális étkezés, az ideális étrend kialakításához.


Ezeket az információkat ilyen módon rendszerezve sehol sem találod meg! Sőt! Néhány titokról is lerántjuk a leplet!
"Az egészséges életmód sajnos nem azt jelenti, hogy "ma inkább kihagyom a sültkrumplit", az immunrendszer ugyanis elsősorban az egészséges életmód iránti hosszú távú elköteleződésben érdekelt."


Oliver Gralla


Mi az az Optimális étkezés -

Irányzatmentes tippek az ideális étrend kialakításához e-book pontosan?

Letölthető e-book


Az e-book 80+ oldal terjedelmű, letölthető pdf formában kapod meg. Számítógépre, laptopra, tabletre, telefonra kényelmesen, egy gombnyomással letölthető. A/4 méretben ki is nyomtathatod.

Ellentmondásmentes információk


Az e-book bárki számára könnyen értelmezhető nyelvezettel, közérthetően megfogalmazott irányzatmentes, ellentmondások nélküli információkat tartalmaz.

Valódi segítség


Az e-bookban nem érthetetlen, és nem átlagos tucatinformációkat osztok meg veled, hanem olyan "titkokat", amelyeket eddig nem ismertél a táplálkozással összefüggésben.

Mintaétrend


Az e-book tartalmaz egy mintaétrendet is, amely alapján egyedül is könnyen boldogulsz majd.

Azonnali, ingyenes megoldások


Az e-book javaslatait azonnal elkezdheted alkalmazni, és a legtöbb tipp semmibe sem kerül! Ismét csak bebizonyítom, hogy az egészséges táplálkozás nem drága!

Bónusz


Az e-bookban közreadom néhány alapreceptemet, amelyek további segítséget jelentenek a gyakorlati megvalósításban.

Plusz, az egészségesebb táplálkozással kapcsolatos leggyakoribb kifogásokra is javaslok megoldásokat.


Bizonytalan vagy?

Nézd meg, mit mondanak rólam mások!

 Dömötöri Melinda

"Most már egészen biztos vagyok benne, hogy életem legjobb döntése volt részt venni a tanfolyamodon és "megismerkedni" veled. Pedig nem volt egyszerű a döntés. Én alapból idegenkedem az online vásárlástól, mert még ha van is visszafizetési garancia, az ember látatlanban vásárol. Ha termékről van szó, akkor még csak lát egy képet, de egy szolgáltatásnál, tanfolyamnál, hogyan lehet felelősen dönteni? Ma sem tudom erre a pontos választ, de én akkor éreztem, hogy nekem ez kell! A családom óva intett, főleg a fiaim, akik informatikusok mondogatták, hogy lehet ez átverés is, olyan sok ember kínál mindent, aztán végül nem ad semmit. Nekem viszont ott volt az a belső Hang, amelyik azt mondta tedd meg. "Amikor imádkozik az ember, az Istenhez szól, amikor megérzései vannak, akkor az Isten szól hozzá." Ez nem az én gondolatom, de nagyon hiszek benne. Nos én ezért kezdtem el a segítségeddel feltérképezni az emésztésemet, a testem működését és próbáltam átalakítani az étrendünket.  

Azért meséltem ezt el, mert Te voltál az elmúlt évben az egyetlen étkezéssel foglalkozó szakember, aki a konkrét kérdésemre válaszolt. Jártam néhány kórházban az elmúlt évben és beszéltem néhány dietetikussal, vagy más étkezéssel foglalkozó szakemberrel, de amikor azt kérdeztem, hogy mit, konkrétan MIT egyek, egyik sem válaszolt. Ilyeneket mondtak: ami nem bántja a hasat, ami könnyen emészthető, ami nem túl rostos, ami tartalmaz minden szükséges tápanyagot, stb. Az idegbetegség határára juttattak már ezek a válaszok. Te vagy az első és egyetlen, aki le merte írni egy ételnek a nevét, egy receptet, egy konkrét ajánlást. Hálás vagyok érte!"

Zborainé Marika

"Nagyon tetszik a munkáid hangvétele, az írott szövegben is és a hanganyagban is. Természetes a beszéded, érthető megfogalmazás. Nem azt a lehengerlő, "vedd meg, mert ez az egyedül üdvözítő" stílust képviseled, és ez nagyon jó és hiteles! Nagyon gazdag anyagot nyújtottál. A segédletek nagyon jók. Rengeteg információt megtudtam a táplálékokról. Nagyon tetszett a gyakorlatiasságod sok témában. Azt vettem észre, hogy egyre többször mesélem a családomnak a hallottakat. Volt olyan rész, amit többször is meghallgattam, kinyomtattam a segédleteket. Már ajánlottam másoknak a tanfolyamot, remélem, eljutnak hozzád!


Z. Éva   

"Hálásan köszönöm a tudásod, melyet átadsz. Ez a mai világban kincs. Nagyon szimpatikus vagy, árad belőled a jóság, az emberek szeretete. Őszintén megmondom, amikor megláttam a képedet, akkor elhatároztam Te benned bízom és változtatok a táplálkozásomon.

Márton Olga

"Nagyon szépen köszönöm a tanácsaidat, sokat segítettél vele. Eddig sikerült 6,5 kg-ot leadni, és jól érzem magam. Így adtál erőt, hogy folytassam, ami nem is nagyon nehéz. Bármit tudsz még segíteni, szívesen fogadom."

Anna

"Nekem nagyon tetszik az a szemléletmód, ahogy az étkezési szokásainkon keresztül rávilágítasz arra, hogy ha nem megfelelő táplálékot viszünk be, az mennyi egészségügyi problémához vezethet.

Nagyné U. Anikó

"Mariann a mai embert érintő étkezési problémákkal, és megoldásaival foglalkozik, tisztán, érthetően, világosan. Valódi világítótorony a sötétben, kis lépésenként vezet a megoldásig, a célig. Egyszerűen irány mutat. A naponta ránk zúduló információt érthetően, rendszerezve, magyarázva tárja elénk, saját tapasztalatából is merít, ezt teszi még hitelesebbé.

Dömötöri Melinda

"Most már egészen biztos vagyok benne, hogy életem legjobb döntése volt részt venni a tanfolyamodon és "megismerkedni" veled. Pedig nem volt egyszerű a döntés. Én alapból idegenkedem az online vásárlástól, mert még ha van is visszafizetési garancia, az ember látatlanban vásárol. Ha termékről van szó, akkor még csak lát egy képet, de egy szolgáltatásnál, tanfolyamnál, hogyan lehet felelősen dönteni? Ma sem tudom erre a pontos választ, de én akkor éreztem, hogy nekem ez kell! A családom óva intett, főleg a fiaim, akik informatikusok mondogatták, hogy lehet ez átverés is, olyan sok ember kínál mindent, aztán végül nem ad semmit. Nekem viszont ott volt az a belső Hang, amelyik azt mondta tedd meg. "Amikor imádkozik az ember, az Istenhez szól, amikor megérzései vannak, akkor az Isten szól hozzá." Ez nem az én gondolatom, de nagyon hiszek benne. Nos én ezért kezdtem el a segítségeddel feltérképezni az emésztésemet, a testem működését és próbáltam átalakítani az étrendünket.  

Azért meséltem ezt el, mert Te voltál az elmúlt évben az egyetlen étkezéssel foglalkozó szakember, aki a konkrét kérdésemre válaszolt. Jártam néhány kórházban az elmúlt évben és beszéltem néhány dietetikussal, vagy más étkezéssel foglalkozó szakemberrel, de amikor azt kérdeztem, hogy mit, konkrétan MIT egyek, egyik sem válaszolt. Ilyeneket mondtak: ami nem bántja a hasat, ami könnyen emészthető, ami nem túl rostos, ami tartalmaz minden szükséges tápanyagot, stb. Az idegbetegség határára juttattak már ezek a válaszok. Te vagy az első és egyetlen, aki le merte írni egy ételnek a nevét, egy receptet, egy konkrét ajánlást. Hálás vagyok érte!"

Zborainé Marika

"Nagyon tetszik a munkáid hangvétele, az írott szövegben is és a hanganyagban is. Természetes a beszéded, érthető megfogalmazás. Nem azt a lehengerlő, "vedd meg, mert ez az egyedül üdvözítő" stílust képviseled, és ez nagyon jó és hiteles! Nagyon gazdag anyagot nyújtottál. A segédletek nagyon jók. Rengeteg információt megtudtam a táplálékokról. Nagyon tetszett a gyakorlatiasságod sok témában. Azt vettem észre, hogy egyre többször mesélem a családomnak a hallottakat. Volt olyan rész, amit többször is meghallgattam, kinyomtattam a segédleteket. Már ajánlottam másoknak a tanfolyamot, remélem, eljutnak hozzád!

Z. Éva   

"Hálásan köszönöm a tudásod, melyet átadsz. Ez a mai világban kincs. Nagyon szimpatikus vagy, árad belőled a jóság, az emberek szeretete. Őszintén megmondom, amikor megláttam a képedet, akkor elhatároztam Te benned bízom és változtatok a táplálkozásomon.

Márton Olga

"Nagyon szépen köszönöm a tanácsaidat, sokat segítettél vele. Eddig sikerült 6,5 kg-ot leadni, és jól érzem magam. Így adtál erőt, hogy folytassam, ami nem is nagyon nehéz. Bármit tudsz még segíteni, szívesen fogadom."

Anna

"Nekem nagyon tetszik az a szemléletmód, ahogy az étkezési szokásainkon keresztül rávilágítasz arra, hogy ha nem megfelelő táplálékot viszünk be, az mennyi egészségügyi problémához vezethet.

Nagyné U. Anikó

"Mariann a mai embert érintő étkezési problémákkal, és megoldásaival foglalkozik, tisztán, érthetően, világosan. Valódi világítótorony a sötétben, kis lépésenként vezet a megoldásig, a célig. Egyszerűen irány mutat. A naponta ránk zúduló információt érthetően, rendszerezve, magyarázva tárja elénk, saját tapasztalatából is merít, ezt teszi még hitelesebbé.

Mindez nagyon jól hangzik!

De mennyibe kerül?

Nos, rendben van, hogy fontos és hasznos az e-book, de ki is kell azt fizetni. 

A hasonló témájú e-bookok ára 7 ezertől akár több tízezer forint is lehet,.

De én nem kérek érte  7.000,Ft-ot, sem 15.000,-Ft-ot, hiszen

azt akarom, hogy bárki számára elérhető legyen az optimális étkezés
az Optimális étkezés - Irányzatmentes étkezési tippek az ideális étrend kialakításához e-book

MOST

4.990,-Ft


 Az Optimális étkezés e-book célja, hogy


a segítségével saját magad is képes legyél hosszú távon fenntartani a lehető legideálisabb étrendet mind magad, mind a családod számára.

Ha eddig úgy érezted, hogy

1.

változtatnod kellene, de teljesen összezavarnak az ellentmondásos információk, és inkább mindent hagysz a régiben...

2.

neked sem akaraterőd, sem pénzed nincs arra, hogy megváltoztasd a táplálkozásodat, nem beszélve arról, hogy semmi kedved a családoddal küzdeni...

3.

már annyi mindent kipróbáltál, de mégsem jöttek a vágyott eredmények....

 

akkor imádni fogod az Optimális étkezés e-bookot


Nem kell gyökerestől felforgatnod az életed, mégis jobban leszel.

Azonnal, és önsanyargatás nélkül érsz el jobb eredményeket.

Nem kell többet tévelyegned az ellentmondásos információk között.

A családod táplálkozását is könnyen új, egészségesebb mederbe terelheted.

Pontosan tudni fogod, hogy mikor és mit t(egyél), 

és képes leszel hosszú távon is fenntartani az ideális jóllétedet.

Az e-book 80+ oldal terjedelmű, és természetesen kényelmesen, számítógépre, laptopra, tabletre, telefonra is letölthető.

A/4 méretben ki is nyomtathatod.


Tudom, hogy az e-book és a segédanyagok annyira hasznosak lesznek számodra, hogy 


100 %-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!


Ha úgy érzed, hogy nem tetszik, 

30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! 

Hogyan szerezheted meg az e-bookot?

 • Kattints a megrendelő gombra, és töltsd ki a felnyíló megrendelő űrlapot!
  Kérlek, hogy a megrendelő űrlapot véglegesítés előtt ellenőrizd, mert az általad megadott adatok alapján teljesítjük a megrendelésedet.
 • A megrendelést teljesítheted bankkártyával vagy átutalással.
  A weboldalon a bankkártyás fizetést az OTP SimplePay online fizetési rendszer bonyolítja.
  A megrendelő űrlapon a bankkártyás fizetés megjelölése esetén a kért adatok megadását követően az OTP SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat kell megadnod. A véglegesítés előtt ellenőrizd le, hogy jól írtál-e be mindent! Az OTP SimplePay fizetőoldalon megadott adataidat mi nem ismerjük meg, mert az a kereskedőtől független és védett, biztonságos internetes oldal.
 • A megrendelés gomb lenyomása után, illetve a bankkártyás fizetés esetén is, azonnal kapsz a sikeres megrendelésről egy visszaigazolást, ÉS egy külön e-mailt is, amely tartalmazza a megrendelésedet és a fizetési információkat, bankkártyás fizetési módnál a végszámlát.
  Ha a beérkezett üzeneteid között nem találod a visszaigazoló levelet, nézd meg a “Promóciók”, vagy “Spam” mappában is! Amennyiben nem kapod meg ezeket a visszaigazolásokat, kérlek írj a mariann@eletmod-navigator.hu e-mail címre.
 • Amennyiben az átutalás fizetési módot választottad, a visszaigazoló e-mailben kapott díjbekérő alapján utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra.
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, e-mailben megkapod a végszámlát, és az e-book letöltésével kapcsolatos információkat. Egyidejűleg külön e-mailben az e-book letöltési linkjét is megkapod. 

Nélkülözhetetlen ismeretek a valódi jóllétért!

Vannak még kérdéseid?


Megértelek, hiszen rengeteg táplálkozási témájú könyvet és e-bookot lehet kapni.

Ráadásul kételkedhetsz benne, hogy azt kapod-e, amit szeretnél.


Itt vannak a leggyakoribb kérdések és válaszok az e-bookkal kapcsolatban.

Kérlek, nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre:


Gyakran ismételt kérdések

Ez egy újabb bonyolult táplálkozási irányzat étrendje? Nem. Az e-bookban teljesen irányzatmentesen és elfogulatlanul mutatom meg azokat az alapvető összefüggéseket, amelyeket tudnod kell, ha egészségesebben akarsz táplálkozni.

Érteni fogom az e-bookot? Igen, mindent meg fogsz érteni. Alapvető törekvésem, hogy minden anyagomban mindenki számára könnyen értelmezhető módon adjam át az ismereteket. 

Sokat tudok az egészséges táplálkozásról. Kapok valami újat is? Biztos vagyok benne, hogy igen. Ha te mégis úgy érzed, hogy nem tetszik, akkor GARANCIÁT vállalok arra, hogy visszakapod az e-book árát.

Biztos, hogy tudom majd használni az e-book nyújtotta új tudást? Biztos, hogy képes leszel rá, az viszont, hogy valóban használni fogod-e, csak rajtad múlik. Én mindent megteszek azért, hogy alkalmazd is a tanultakat.

Nagyon bonyolult, és időigényes lesz az e-book javaslatainak gyakorlati megvalósítása? Nem. Az e-bookban javasolt tippek nagy része ingyen és minimális odafigyeléssel megvalósítható.

Az évtizedek alatt berögzült étkezési szokásokat felülvizsgálni, és  módosítani persze csak tudatos odafigyeléssel lehetséges, ami igényel némi időt, türelmet.

Már egyébként is egészségesen táplálkozom, és a családomnál is erre törekszem. Mire számíthatok? Sajnos ebben a témában rengeteg az egymásnak ellentmondó információ. A legtöbb hasonló témájú javaslat gyakran egyáltalán nem egészséges, és nem veszi figyelembe a család valamennyi tagjának szükségleteit. Az e-bookban olyan kipróbált, valóban egészséges javaslatokat osztok meg, amelyek mindenkinél beválnak.

Betegség miatt speciáis étrenden vagyok Nekem jól lesz az e-book?Az e-bookban található információk mindenki számára hasznosak, de nem pótolják az egészségügyi diagnózist, nem helyettesítik a képzett egészségügyi szakemberrel való konzultációt. Amennyiben valamilyen konkrét betegséggel kezelnek, vagy speciális étrendet kell folytatnod, mindenképpen konzultálj az orvosoddal az e-bookban javasoltak gyakorlati alkalmazásáról.

 • Képzeld el, milyen könnyű dolgod lesz, ha mindig tudni fogod a választ a kínzó kérdésre: "Mit egyek reggelire? Mi legyen az ebéd és a vacsora? Hogyan tartsam fenn hosszú távon a sikert? Nem ehetek tejterméket! Milyen fehérje legyen helyette reggelire?- Tisztában leszel a legfontosabb összefüggésekkel, amiket figyelembe kell venned, ha valóban egészségesebben akarsz táplálkozni;- Sokkal gyorsabban érhetsz el jobb eredményeket, és azokat fenn is tudod tartani;- Nem leszel kiszolgáltatva az aktuális táplálkozási divattrendeknek;- A tippek segítségével egyre jobban érezheted magad a bőrödben;- Többé nem kell drága termékekre költened;- Képes leszel saját magad, és a családod számára optimális étrendet kialakítani.
 • A feltüntetett árak bruttó árak, vagyis tartalmazzák a 27 %-os általános forgalmi adó összegét. Ez azt jelenti, hogy annyit fizetsz, amekkora összeg az űrlapon fel van tüntetve. Az e-bookban található ismeretek egyéni gyakorlati alkalmazása és felhasználása kizárólag az olvasó felelőssége. Az e-bookban található információk tájékoztató jellegűek, nem pótolják az egészségügyi diagnózist, nem helyettesítik a képzett egészségügyi szakemberrel való konzultációt. A szerző és a kiadó nem vállal felelősséget az e-book tartalmának félreértelmezéséért, vagy téves alkalmazásáért. Az e-book teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014.(II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítjuk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted a mariann@eletmod-navigator.hu címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a megrendelő gombra kattintással a BordenLife Kft-vel (6200 Kiskőrös, Báthori u. 3.) kötöd.

Ha nem leszel elégedett, a teljes összeget visszakapod!