ÉLETMÓD-NAVIGÁTOR - IRÁNYMUTATÁS EGY JOBB ÉLETMINŐSÉGÉRT


Egészséges iskolai tízórai és munkahelyi ebéd 


e-book
Hogyan csomagolj egészséges, ízletes és tápláló iskolai tízórait,

vagy munkahelyi ebédet?


Érdekel a válasz? Olvass tovább!Folyamatosan azon aggódsz, hogy nem tudod, mit csomagolj tízóraira, ebédre a gyermekeidnek


A gyerekek nap, mint nap hosszú órákon keresztül tartózkodnak az iskolában, és nagyon fontos, hogy ez idő alatt egészséges, tápláló, és ízletes ételeket fogyasszanak. Biztos számtalanszor aggódtál már amiatt, hogy a csemetéd nem eszi meg a befizetett tízórait, menzai ebédet, de nem tudod, hogy oldhatnád meg másképp az egész napi étkezésüket.


hogyan vedd rá a családtagjaidat az egészségesebb táplálkozásra


Még ha otthon törekszel is arra, hogy az egész család megfeleleően táplálkozzon, házon kívül nagyon nehéz dolgod van. Az iskolai, munkahelyi büfék nem arról híresek, hogy egészséges, és tápláló ételeket kínálnak. Így viszont az erőfeszítéseid gyakran hiábavalóak, és otthon is nehezebben tudod elfogadtatni a tudatos étkezést.


miként tudnál a munkahelyeden is egészségesen táplálkozni


Ha már egy ideje odafigyelsz az étkezésedre, nem csak otthon szeretnél egészséges, tápláló és ízletes falatokat, de a munkahelyeden is. Ezt azonban gyakran sem a munkahelyeden, sem a közelben nem tudod biztosítani.  Ezért legtöbbször csak bekapsz egy kis szottyadt péksüteményt, vagy valamilyen műanyag edényben kiszállított készételre fanyalodsz.

Új kihívások

Felértékelődött az egészség

A koronavírus járvány ráirányította a figyelmet az egészségre, a betegségek megelőzésének fontosságára. A civilizációs betegségek, amelyek egyértelműen a helytelen táplálkozás- és életmód velejárói, most fokozott kockázatot jelentenek. Soha nem volt ennyire időszerű az egészséges táplálkozás, mint most!

Nagyon is számítanak a mindennapok

Bár könnyű azt hinni, hogy az életreszóló nagy döntések irányítják az életünket, ez nem igaz. A nap, nap után meghozott apró választások, mint például az, hogy mit és mikor eszel, hosszú távon legalább ilyen jelentősek. Hiszen a mindennapi betevő falatokon nem kevesebb múlik, mint az, hogy mennyire leszel energikus, vagy éppen levert, jól táplált, vagy éppen túlsúlyos...

Fontos a tudatosság

Tudatosság nélkül nem megy. Fontos, hogy a szervezeted sejtjei számára biztosítsd az egészséges működést, ami megfelelő táplálkozás nélkül lehetetlen. Anélkül, hogy ennek prioritást szentelnél az életedben, nem fogsz sikereket elérni: vagyis nem leszel egészségesebb, nem fogod jobban érezni magad a bőrödben. Bárki, bármi egyébbel hiteget...

Az Egészséges iskolai tízórai, és munkahelyi ebéd e-bookal

Jól gondoskodhatsz a gyermekeid egészségéről is

Minél korábban szoktatod rá gyermekeidet a valóban egészséges ételekre, annál jobban biztosíthatod számukra, hogy jól terhelhetők legyenek. Kevesebb hiányzás, jobb tanulmányi eredmény - nem tévedés, hogy mindez kapcsolatban áll a megfelelő táplálkozással. 

Egészséges, ízletes és tápláló ételeket csomagolhatsz

Nem igaz, hogy ami egészséges, az ízetlen, unalmas, és drága. Ami valóban ízetlen, unalmas és drága, az az útközben, vagy a büfében vásárolt péksütemény, a műanyag dobozban kiszállított étel, és az ilyen-olyan mentesnek kinevezett késztermék. Csekély erőfeszítés ellenében örökre megszabadulhatsz ezektől.

Számtalan variációt kapsz 


Véget ér az őrjítő tanácstalanság. Egy olyan rendszert kapsz, amelynek a segítségével többé nem lesz idegesítő kérdés, hogy mit csomagolj?

Könnyen elkészíthető

tippeket adok


Nem kell attól félned, hogy bonyolult ételleírásokat kapsz. Praktikus, és könnyen elkészíthető ötleteket adok.

Olcsóbb lesz, mint a büfében vásárolni


A javaslatok glutén- és tejmentesek, mégsem kell drága mindenmentes alapanyagokat beszerezned. A büfét pedig örökre elfelejtheted!

Az egész család egészségét biztosíthatod


Nem kell külön főzőcskézned! Bizton állítom, hogy az ételek mindenkinek ízleni fognak a családban! A gyerekekre tekintettel extra tippeket is adok, hogy elejét vedd a rutinszerű kifogásoknak.

Hogyan tudok neked segíteni?


Dr. Németh Mariann vagyok, életmód-navigátor, funkcionális táplálkozási mentor, coach


A  nagysikerű Táplálkozás-navigátor: Irányzatmentes útmutató az egészséghez című könyv szerzője, és a közkedvelt élettervező határidőnapló, a Special Planner megálmodója 

Tudom, hogy mindenki azt mondja, legfontosabb az egészség. Ez igaz is, mint ahogy az is, hogy emellett szeretnénk csinosak és energikusak is lenni. Ezt ne szégyelld bevallani, én is ezt szeretném.

Sajnos manapság ez nehezen jön össze. Sokan éveken, évtizedeken át küzdenek tisztázatlan eredetű egészségi problémákkal, túlsúllyal, és elszántan, egyre elkeseredettebben próbálgatják a különböző módszereket ezek megszüntetésére.

Évtizedekig én is ezt csináltam. Számos táplálkozási irányzatot kipróbáltam, elvileg egészségesen éltem, mégis orvostól orvosig jártam. Néhány éve azonban ez már a múlté. Most változtatásra ösztönzök másokat, abban segítek, hogy felismerjék a táplálkozásuk és az egészségük, teljesítményük közötti összefüggéseket. 


Az egészséges táplálkozás- és életmód, a folyamatos tanulás a hobbim, és imádok az ismereteimből új rendszereket létrehozni, másokkal is megosztani a tapasztalataimat.


Kiadványaim, online- és egyéni programjaim logikus felépítésű, minden részletre kiterjedő, érthető információkat, valódi megértést, alapos tudást biztosítanak.


Blogomban, a Facebook- és Instagram- oldalaimon, valamint a Youtube csatornámon naponta ezreket inspirálok írásaimmal, sokak életminőségét változtatom meg azzal, hogy megmutatom: a személyre szabott táplálkozás, és a tudatos életmód egyszerű, praktikus, és gyakorlatias módon is a mindennapok részévé tehető.

Közben két gyermek édesanyja, feleség és vállalkozó vagyok. Nekem is okosan kell gazdálkodnom az idővel, én sem akarok órákat a konyhában tölteni, drága hozzávalókból furcsa ízű ételeket főzni.


Ezt tudom megmutatni neked.

Olyan azonnal alkalmazható gyakorlati tippeket adok, amelyekkel képes leszel folyamatosan javítani az életminőségeden, egészségesebb, energikusabb és csinosabb leszel, egyszóval: jobban érezheted magad a bőrödben!

Van megoldás a problémáidra!


Valószínűleg te is  sokszor voltál már gondban, mert nem tudtad, mit is csomagolhatnál a gyermekeidnek tízóraira, vagy mit vihetnél a munkahelyedre ebédre?

Mi lehet az, amit nem unnak meg, ami egészséges és finom, tápláló és könnyen csomagolható?

Mi az, ami biztonságosan szállítható, és egyszerűen, gyorsan előkészíthető?


Hányszor érezted azt, hogy kudarcot vallottál mindebben?


Hányszor ástad elő érintetlenül az iskolatáska mélyéről a hajnalban gondosan elkészített tízórait? 

Vagy hányszor éreztél lelkifurdalást, mert csak bolti, egészségtelen péksüteményt vásároltál? 

Zúgolódtál már azon, hogy az iskolai, munkahelyi büfé silány kosztjára mennyi pénz megy el?


Egészséges iskolai tízórai és munkahelyi ebéd

letölthető e-book

Így segítek neked

Készítettem neked egy e-bookot, hogy ezután ne legyen gond a házon kívüli napközbeni egészséges étkezés.


Konkrét egészséges ételeket, gyakorlati tippeket, ötleteket adok, amelyeket könnyen előkészíthetsz a gyerekeknek és a párodnak, vagy saját magadnak a napközbeni egészségesebb étkezéshez. Ráadásul mindezt egyszerűen, mindenféle drága és egzotikus alapanyagok nélkül. Olyan javaslatokat kapsz, amelyekkel tényleg egészséges, ízletes, tápláló, könnyen előkészíthető, jól csomagolható, és biztonságosan szállítható tízórait, ebédet készíthetsz, és amely bárki számára könnyen megvalósítható. 

Ráadásul glutén- és tejtermékmentes kínálatból válogathatsz, hogy mégy egy gondot levegyek a válladról.


Soha nem volt még ilyen egyszerű a család egészséges ételekre szoktatása!Semmi sem tudja felülmúlni a mindennapi kis lépések erejét.


Mi az az Egészséges iskolai tízórai és munkahelyi ebéd e-book pontosan?

Letölthető e-book


Az e-book 50+ oldal terjedelmű, letölthető pdf formában kapod meg. Számítógépre, laptopra, tabletre, telefonra kényelmesen, egy gombnyomással letölthető. A/4 méretben ki is nyomtathatod.

Ellentmondásmentes információk


Az e-book bárki számára könnyen értelmezhető nyelvezettel, közérthetően megfogalmazott irányzatmentes, ellentmondások nélküli információkat tartalmaz.Valódi egészség


A legtöbb iskolai tízórai és munkahelyi ebéd ötlet egyáltalán nem egészséges. Cukros péksütemények, silány felvágottak, unalmas szendvicsek helyett az e-book segítségével azonban valóban egészséges falatokról gondoskodhatsz a család számára.


Macera nélküli "mentes" ételek


Egyre több gyermek küzd valamilyen ételérzékenységgel, allergiával. Az e-book javaslatai glutén-, és tejtermékmentes diétába illeszthetők.

Költségtakarékos javaslatokMindig is törekedtem arra, hogy bárki számára megfizethető tippeket adjak. Az e-book nem drága mindenmentes biotermékeket ajánl, hanem pénztárcakímélő megoldásokkal szolgál.

Bónusz


Az e-book a benne lévő konkrét iskolai tízórai és munkahelyi ebéd ötletekkel már önmagában is értékes. Ezt azonban kibővítettem az előre tervezéshez és a bevásárláshoz, valamint az ételek csomagolásához, szállításához hasznos információkkal is.

Bizonytalan vagy?

Nézd meg, mit mondanak rólam mások!

 Dömötöri Melinda

"Most már egészen biztos vagyok benne, hogy életem legjobb döntése volt részt venni a tanfolyamodon és "megismerkedni" veled. Pedig nem volt egyszerű a döntés. Én alapból idegenkedem az online vásárlástól, mert még ha van is visszafizetési garancia, az ember látatlanban vásárol. Ha termékről van szó, akkor még csak lát egy képet, de egy szolgáltatásnál, tanfolyamnál, hogyan lehet felelősen dönteni? Ma sem tudom erre a pontos választ, de én akkor éreztem, hogy nekem ez kell! A családom óva intett, főleg a fiaim, akik informatikusok mondogatták, hogy lehet ez átverés is, olyan sok ember kínál mindent, aztán végül nem ad semmit. Nekem viszont ott volt az a belső Hang, amelyik azt mondta tedd meg. "Amikor imádkozik az ember, az Istenhez szól, amikor megérzései vannak, akkor az Isten szól hozzá." Ez nem az én gondolatom, de nagyon hiszek benne. Nos én ezért kezdtem el a segítségeddel feltérképezni az emésztésemet, a testem működését és próbáltam átalakítani az étrendünket.  

Azért meséltem ezt el, mert Te voltál az elmúlt évben az egyetlen étkezéssel foglalkozó szakember, aki a konkrét kérdésemre válaszolt. Jártam néhány kórházban az elmúlt évben és beszéltem néhány dietetikussal, vagy más étkezéssel foglalkozó szakemberrel, de amikor azt kérdeztem, hogy mit, konkrétan MIT egyek, egyik sem válaszolt. Ilyeneket mondtak: ami nem bántja a hasat, ami könnyen emészthető, ami nem túl rostos, ami tartalmaz minden szükséges tápanyagot, stb. Az idegbetegség határára juttattak már ezek a válaszok. Te vagy az első és egyetlen, aki le merte írni egy ételnek a nevét, egy receptet, egy konkrét ajánlást. Hálás vagyok érte!"

Zborainé Marika

"Nagyon tetszik a munkáid hangvétele, az írott szövegben is és a hanganyagban is. Természetes a beszéded, érthető megfogalmazás. Nem azt a lehengerlő, "vedd meg, mert ez az egyedül üdvözítő" stílust képviseled, és ez nagyon jó és hiteles! Nagyon gazdag anyagot nyújtottál. A segédletek nagyon jók. Rengeteg információt megtudtam a táplálékokról. Nagyon tetszett a gyakorlatiasságod sok témában. Azt vettem észre, hogy egyre többször mesélem a családomnak a hallottakat. Volt olyan rész, amit többször is meghallgattam, kinyomtattam a segédleteket. Már ajánlottam másoknak a tanfolyamot, remélem, eljutnak hozzád!


Z. Éva   

"Hálásan köszönöm a tudásod, melyet átadsz. Ez a mai világban kincs. Nagyon szimpatikus vagy, árad belőled a jóság, az emberek szeretete. Őszintén megmondom, amikor megláttam a képedet, akkor elhatároztam Te benned bízom és változtatok a táplálkozásomon.

Márton Olga

"Nagyon szépen köszönöm a tanácsaidat, sokat segítettél vele. Eddig sikerült 6,5 kg-ot leadni, és jól érzem magam. Így adtál erőt, hogy folytassam, ami nem is nagyon nehéz. Bármit tudsz még segíteni, szívesen fogadom."

Anna

"Nekem nagyon tetszik az a szemléletmód, ahogy az étkezési szokásainkon keresztül rávilágítasz arra, hogy ha nem megfelelő táplálékot viszünk be, az mennyi egészségügyi problémához vezethet.

Nagyné U. Anikó

"Mariann a mai embert érintő étkezési problémákkal, és megoldásaival foglalkozik, tisztán, érthetően, világosan. Valódi világítótorony a sötétben, kis lépésenként vezet a megoldásig, a célig. Egyszerűen irány mutat. A naponta ránk zúduló információt érthetően, rendszerezve, magyarázva tárja elénk, saját tapasztalatából is merít, ezt teszi még hitelesebbé.

Dömötöri Melinda

"Most már egészen biztos vagyok benne, hogy életem legjobb döntése volt részt venni a tanfolyamodon és "megismerkedni" veled. Pedig nem volt egyszerű a döntés. Én alapból idegenkedem az online vásárlástól, mert még ha van is visszafizetési garancia, az ember látatlanban vásárol. Ha termékről van szó, akkor még csak lát egy képet, de egy szolgáltatásnál, tanfolyamnál, hogyan lehet felelősen dönteni? Ma sem tudom erre a pontos választ, de én akkor éreztem, hogy nekem ez kell! A családom óva intett, főleg a fiaim, akik informatikusok mondogatták, hogy lehet ez átverés is, olyan sok ember kínál mindent, aztán végül nem ad semmit. Nekem viszont ott volt az a belső Hang, amelyik azt mondta tedd meg. "Amikor imádkozik az ember, az Istenhez szól, amikor megérzései vannak, akkor az Isten szól hozzá." Ez nem az én gondolatom, de nagyon hiszek benne. Nos én ezért kezdtem el a segítségeddel feltérképezni az emésztésemet, a testem működését és próbáltam átalakítani az étrendünket.  

Azért meséltem ezt el, mert Te voltál az elmúlt évben az egyetlen étkezéssel foglalkozó szakember, aki a konkrét kérdésemre válaszolt. Jártam néhány kórházban az elmúlt évben és beszéltem néhány dietetikussal, vagy más étkezéssel foglalkozó szakemberrel, de amikor azt kérdeztem, hogy mit, konkrétan MIT egyek, egyik sem válaszolt. Ilyeneket mondtak: ami nem bántja a hasat, ami könnyen emészthető, ami nem túl rostos, ami tartalmaz minden szükséges tápanyagot, stb. Az idegbetegség határára juttattak már ezek a válaszok. Te vagy az első és egyetlen, aki le merte írni egy ételnek a nevét, egy receptet, egy konkrét ajánlást. Hálás vagyok érte!"

Zborainé Marika

"Nagyon tetszik a munkáid hangvétele, az írott szövegben is és a hanganyagban is. Természetes a beszéded, érthető megfogalmazás. Nem azt a lehengerlő, "vedd meg, mert ez az egyedül üdvözítő" stílust képviseled, és ez nagyon jó és hiteles! Nagyon gazdag anyagot nyújtottál. A segédletek nagyon jók. Rengeteg információt megtudtam a táplálékokról. Nagyon tetszett a gyakorlatiasságod sok témában. Azt vettem észre, hogy egyre többször mesélem a családomnak a hallottakat. Volt olyan rész, amit többször is meghallgattam, kinyomtattam a segédleteket. Már ajánlottam másoknak a tanfolyamot, remélem, eljutnak hozzád!

Z. Éva   

"Hálásan köszönöm a tudásod, melyet átadsz. Ez a mai világban kincs. Nagyon szimpatikus vagy, árad belőled a jóság, az emberek szeretete. Őszintén megmondom, amikor megláttam a képedet, akkor elhatároztam Te benned bízom és változtatok a táplálkozásomon.

Márton Olga

"Nagyon szépen köszönöm a tanácsaidat, sokat segítettél vele. Eddig sikerült 6,5 kg-ot leadni, és jól érzem magam. Így adtál erőt, hogy folytassam, ami nem is nagyon nehéz. Bármit tudsz még segíteni, szívesen fogadom."

Anna

"Nekem nagyon tetszik az a szemléletmód, ahogy az étkezési szokásainkon keresztül rávilágítasz arra, hogy ha nem megfelelő táplálékot viszünk be, az mennyi egészségügyi problémához vezethet.

Nagyné U. Anikó

"Mariann a mai embert érintő étkezési problémákkal, és megoldásaival foglalkozik, tisztán, érthetően, világosan. Valódi világítótorony a sötétben, kis lépésenként vezet a megoldásig, a célig. Egyszerűen irány mutat. A naponta ránk zúduló információt érthetően, rendszerezve, magyarázva tárja elénk, saját tapasztalatából is merít, ezt teszi még hitelesebbé.

Mennyibe kerül az Egészséges iskolai tízórai és munkahelyi ebéd e-book?

Nos, rendben van, hogy fontos és hasznos az e-book, de ki is kell azt fizetni. 

A hasonló témájú e-bookok ára 7 ezertől akár több tízezer forint is lehet,.

De én nem kérek érte  7.000,Ft-ot, sem 15.000,-Ft-ot, hiszen tudom, hogy az iskolakezdés előtt amúgy is sok kiadásod van. Ezért 
az Egészséges iskolai tízórai és munkahelyi ebéd e-book ára

4.990,-Ft

 Az Egészséges iskolai tízórai és munkahelyi ebéd e-book célja, hogy


a segítségével saját magad is képes legyél valóban egészséges, ízletes, tápláló és változatos iskolai tízórait, munkahelyi ebédet csomagolni, ezáltal a gyakorlatban is meg tudd valósítani a házon kívüli egészséges táplálkozást.

Az e-book tartalma

1.

A letölthető e-book első részében végigvezetlek az alapokon, és megtudhatod, hogy valójában hogyan lesz egészséges az iskolai tízórai, a munkahelyi ebéd. 


Elmagyarázom, hogyan állítsd össze a csomagolható falatokat úgy, hogy egészséges legyen, és napközben nyugodt legyél afelől, hogy a gyermekeid, párod, saját magad ellátásáról megfelelően gondoskodtál.

2.

Az e-book második részében konkrét ötleteket kapsz arra vonatkozóan, hogy mit készíts elő, hogyan csomagolj. Részletes, könnyen követhető utasításokat, és számos alapreceptet adok. Ismertetek egy rendszert is, amelynek segítségével később te magad számtalan variáció elkészítésére leszel képes.

3.

+ egy EXTRA BÓNUSZ anyagot is beletettem az e-bookba:

- az iskolai tízóraik és munkahelyi ebédek előre tervezéséhez,

- a hozzávalók bevásárlásához,

- a praktikus ételtárolókhoz is adok hasznos tippeket. 

 

Az e-book 50+ oldal terjedelmű, és természetesen kényelmesen, számítógépre, laptopra, tabletre, telefonra is letölthető. A/4 méretben ki is nyomtathatod.


Tudom, hogy az e-book és a segédanyagok annyira hasznosak lesznek számodra, hogy 


100 %-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!


Ha úgy érzed, hogy nem tetszik, 

30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! 

Hogyan szerezheted meg az e-bookot?

 • Kattints a sárga megrendelő gombra, és töltsd ki a felnyíló megrendelő űrlapot!
  Kérlek, hogy a megrendelő űrlapot véglegesítés előtt ellenőrizd, mert az általad megadott adatok alapján teljesítjük a megrendelésedet.
 • A megrendelést teljesítheted bankkártyával vagy átutalással.
  A weboldalon a bankkártyás fizetést az OTP SimplePay online fizetési rendszer bonyolítja.
  A megrendelő űrlapon a bankkártyás fizetés megjelölése esetén a kért adatok megadását követően az OTP SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat kell megadnod. A véglegesítés előtt ellenőrizd le, hogy jól írtál-e be mindent! Az OTP SimplePay fizetőoldalon megadott adataidat mi nem ismerjük meg, mert az a kereskedőtől független és védett, biztonságos internetes oldal.
 • A megrendelés gomb lenyomása után, illetve a bankkártyás fizetés esetén is, azonnal kapsz a sikeres megrendelésről egy visszaigazolást, ÉS egy külön e-mailt is, amely tartalmazza a megrendelésedet és a fizetési információkat, bankkártyás fizetési módnál a végszámlát.
  Ha a beérkezett üzeneteid között nem találod a visszaigazoló levelet, nézd meg a “Promóciók”, vagy “Spam” mappában is! Amennyiben nem kapod meg ezeket a visszaigazolásokat, kérlek írj a mariann@eletmod-navigator.hu e-mail címre.
 • Amennyiben az átutalás fizetési módot választottad, a visszaigazoló e-mailben kapott díjbekérő alapján utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra.
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, e-mailben megkapod a végszámlát, és az e-book letöltésével kapcsolatos információkat. Egyidejűleg külön e-mailben az e-book letöltési linkjét is megkapod. 

Szóval, mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a soha vissza nem térő ajánlatot!

Vannak még kérdéseid?


Megértelek, hiszen rengeteg táplálkozási témájú könyvet és e-bookot lehet kapni.

Ráadásul kételkedhetsz benne, hogy azt kapod-e, amit szeretnél.


Itt vannak a leggyakoribb kérdések és válaszok az e-bookkal kapcsolatban.

Kérlek, nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre:


Gyakran ismételt kérdések

Ez egy újabb bonyolult táplálkozási irányzat étrendje? Nem. Az e-bookban teljesen irányzatmentesen és elfogulatlanul adok ötleteket az egészséges iskolai tízóraik és munkahelyi ebédek elkészítéséhez.

Érteni fogom az e-bookot? Igen, mindent meg fogsz érteni. Alapvető törekvésem, hogy minden anyagomban mindenki számára könnyen értelmezhető módon adjam át az ismereteket. 

Sokat tudok az egészséges táplálkozásról. Kapok valami újat is? Biztos vagyok benne, hogy igen. Ha te mégis úgy érzed, hogy nem tetszik, akkor GARANCIÁT vállalok arra, hogy visszakapod az e-book árát.

Biztos, hogy tudom majd használni az e-book nyújtotta új tudást? Biztos, hogy képes leszel rá, az viszont, hogy valóban használni fogod-e, csak rajtad múlik. Én mindent megteszek azért, hogy alkalmazd is a tanultakat.

Nagyon bonyolult, és időigényes lesz az e-book javaslatainak gyakorlati megvalósítása? Nem. Az e-bookban egyszerű, költségtakarékos, egészséges, és ízletes ételtippeket találsz majd. Az évtizedek alatt berögzült étkezési szokásokat felülvizsgálni, és  módosítani persze csak tudatos odafigyeléssel lehetséges, ami igényel némi időt, türelmet.

Már egyébként is egészségesen táplálkozom, és a gyermekeimnél is erre törekszem. Mire számíthatok? Sajnos ebben a témában rengeteg az egymásnak ellentmondó információ. A legtöbb hasonló témájú ötlet egyáltalán nem egészséges, és nem veszi figyelembe a gyerekek szükségleteit. Az e-bookban olyan kipróbált, valóban egészséges javaslatokat osztok meg, amelyek a saját gyermekeimnél is évek óta beváltak.

Betegség miatt speciáis étrenden vagyok Nekem jól lesz az e-book?Az e-bookban található információk mindenki számára hasznosak, de nem pótolják az egészségügyi diagnózist, nem helyettesítik a képzett egészségügyi szakemberrel való konzultációt. Amennyiben valamilyen konkrét betegséggel kezelnek, vagy speciális étrendet kell folytatnod, mindenképpen konzultálj az orvosoddal az e-bookban javasoltak gyakorlati alkalmazásáról.

 • Képzeld el, milyen könnyű dolgod lesz, ha mindig tudni fogod a választ a kínzó kérdésre: "Mit csomagoljak a gyerekeknek?" "Mit vigyek a munkahelyemre ebédre?" Mennyivel jobban fogod érezni magad! Nem csak fizikailag leszel jobban, hanem az is jó érzéssel fog eltölteni, hogy valóban egészséges ételekkel gondoskodsz a gyermekeid, a családod jóllétéről. A szerető gondoskodást nem is lehet jobban kifejezni! Büszke leszel magadra!
 • A feltüntetett árak bruttó árak, vagyis tartalmazzák a 27 %-os általános forgalmi adó összegét. Ez azt jelenti, hogy annyit fizetsz, amekkora összeg az űrlapon fel van tüntetve. Az e-bookban található ismeretek egyéni gyakorlati alkalmazása és felhasználása kizárólag az olvasó felelőssége. Az e-bookban található információk tájékoztató jellegűek, nem pótolják az egészségügyi diagnózist, nem helyettesítik a képzett egészségügyi szakemberrel való konzultációt. A szerző és a kiadó nem vállal felelősséget az e-book tartalmának félreértelmezéséért, vagy téves alkalmazásáért. Az e-book teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014.(II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítjuk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted a mariann@eletmod-navigator.hu címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a megrendelő gombra kattintással a BordenLife Kft-vel (6200 Kiskőrös, Báthori u. 3.) kötöd.

Könnyebbé válik az életed!
Nem kell aggódnod, tépelődnöd, hogy mit csinálj, hogy jól csinálod-e, hogy a számodra legfontosabbak napközben rendben vannak-e ...