ÉLETMÓD-NAVIGÁTOR - IRÁNYMUTATÁS EGY JOBB ÉLETMINŐSÉGÉRT

Mindenki boldogságra és egészségre vágyik, mégis gyakran lehetetlen kívánság ez, és a mindennapok során nem tudjuk, hogyan is érhetnénk el ezt a célt.

Manapság nagyon gyors életet élünk, és közben úgy érezzük, hogy valahol, valamikor elveszítettük a lényegét annak, akik vagyunk.

Napjainkat robotpilóta üzemmódban éljük, energiáink nagy részét arra összpontosítjuk, hogy helyt álljunk különböző szerepeinkben a munka, a gyereknevelés, háztartásvezetés, kapcsolatok frontján.

Kiszipolyozzuk magunkat, mert a bűntudat nem engedi, hogy önző módon saját magunkkal is foglakozzunk.

A súlyos következmények aztán előbb-utóbb utolérnek bennünket.

Online programok

Emésztőrendszeri

útikalauz

ÉN-tréning


Személyre Szabott Étkezés Kialakítása Komplex Megvalósító Program 

Az élet örömteli és könnyed is lehet!

Kitörhetsz te is a taposómalomból, ha eldöntöd, hogy kiegyensúlyozottan és egészségesen szeretnél élni.

Hogyan tudok neked segíteni?


Dr. Németh Mariann vagyok, életmód-navigátor, funkcionális táplálkozási mentor, egészség-coach, a nagysikerű "Táplálkozás-navigátor: Irányzatmentes útmutató az egészséghez" című könyv írója, és a közkedvelt élettervező határidőnapló, a Special Planner megálmodója.

Blogomban, Facebook- és Instagram oldalamon változtatásra ösztönzök másokat, naponta ezreket inspirálok írásaimmal, és sokak életminőségét változtatom meg azzal, hogy megmutatom: a személyre szabott táplálkozás és a tudatos életmód egyszerű, praktikus és gyakorlatias módon is a mindennapok részévé tehető.


Kiadványaim, online kurzusaim, egyéni programjaim logikus felépítésű, minden részletre kiterjedő, érthető információkat, valódi megértést, alapos tudást biztosítanak.


Az egészséges táplálkozás- és életmód, a folyamatos tanulás a hobbim, és imádok az ismereteimből új rendszereket létrehozni, másokkal is megosztani a tapasztalataimat.


Közben két gyermek édesanyja, feleség és vállalkozó vagyok. Nekem is okosan kell gazdálkodnom az idővel, az energiámmal, az életemmel.


Ezt tudom megtanítani neked.

Olyan azonnal alkalmazható gyakorlati tippeket, amelyekkel képes leszel folyamatosan javítani az életminőségeden, egészségesebb, energikusabb és csinosabb leszel, egyszóval: jobban érezheted magad a bőrödben!

“Mariann jó érzésű, precíz és alapos ember, aki pontosan tudja, hogy mit akar. Amihez nyúl, abból a maximális tudást és ismeretet akarja birtokolni, hogy minél jobban segíthesse a hozzá tanácsért fordulókat.”

Opauszkiné Kurucz Zsuzsanna