Emésztési problémáid vannak?

Szeretnéd megszüntetni a gyomor- és hasi fájdalmaidat?

Tudni szeretnéd, hogyan állíthatod vissza az egészségedet?


Szinte nincs olyan ember, aki ne küzdene valamilyen emésztőrendszeri problémával.


A görcsök, puffadás, reflux, fájdalom, székelési panaszok, bélbetegségek- és fertőzések, epebetegségek, bőrgyulladások, allergiák, ételintoleranciák, cukor utáni sóvárgás, fejfájás, extrém fáradtság, idegrendszeri zavarok megkeserítik a mindennapokat.


Vannak,  akik a javulás halvány reménye nélkül szinte természetesnek veszik, és fásultan viselik állapotuk egyre rosszabbá válását. Mások marokszám szedik a gyógyszereket, és újabbnál újabb diétával sanyargatják magukat. Kevesen vannak tisztában az emésztőrendszer élettanával, kevesen értik az emésztőszervek összefüggéseit, még kevesebben tudják, mit tehetnek az életüket megkeserítő tünetek ellen. 

Mindenki erős, egészséges, energikus és jókedvű akar lenni, hosszú és méltó módon leélt életre vágyik, nem pedig krónikus emésztőrendszeri betegségekkel való küzdelemre, de az emberek többségének ez csak távoli álom marad. Szörnyű ebbe belegondolni, mégis igaz.

Íme a megoldás az emésztőrendszeri problémák elleni harcban!


Az

EMÉSZTŐRENDSZERI ÚTIKALAUZ

segítségével elindulhatsz a jól működő emésztés és az energiával teli élet felé.

6 hetes online program

ÍGY SEGÍTEK NEKED


Sokan azért küzdenek az emésztőrendszeri betegségekkel, mert nem rendelkeznek elegendő egyértelmű információval a tünetek okairól, megszüntetési lehetőségeikről.


Most itt a lehetőség, hogy változtass ezen!

A program információi segítségével megismered a jó emésztés feltételeit. Az optimálisan működő bélrendszer az energiával teli, harmonikusan megélt élet kulcsa. Megtudhatod, mik ennek a csodálatos szervrendszernek a fő ellenségei, és azt is, mit tehetsz zavartalan működése érdekében.

Ez egy tudományos tartalmú, mégis könnyen követhető alapprogram, amely során megismered, hogy az emésztőrendszeredben mi és hol van, mit csinál, és miért.


A programnak az a célja, hogy egyedi, soha nem hallott információkkal, egyértelmű ismeretekkel és gyakorlati tippekkel lásson el azért, hogy jobb ételekkel és életmódbeli döntésekkel támogathasd az egészséged.


Megtanulod azt is, hogy ismerheted fel az élelmiszerek emésztőrendszeredre gyakorolt káros hatásait, és hogyan iktathatod ki ezeket, valamint azt is, hogyan tudod az új ismereteidet hosszú távon beilleszteni az életedbe.

A program 8+ óra videót, és 25 letölthető segédanyagot, valamint kérdőíveket tartalmaz. Minden modulnál hasznos tippeket kapsz arról, hogy az elméletből hogyan lesz gyakorlat.


Így a program végén azonnal alkalmazható gyakorlati ismereteid lesznek.Mi vár a programban?


A célom az, hogy átadjam neked azokat az ismereteket, amelyekkel én is megszüntettem az emésztési problémáimat, és hogy egy olyan egyedülállóan komplex anyagot kapj, aminek a segítségével neked is esélyed lesz arra, hogy erőteljesen előmozdítsd az egészséged, és hosszú távra biztosítsd a jó emésztést.


A teljes mértékben működő emésztőrendszer ugyanis nélkülözhetetlen az egészséges testhez, és az energiával teli élethez.


Nem csak elméletet kapsz, hanem gyakorlati módszereket is, amelyeket tudtommal senki sem tanít.

Az Emésztőrendszeri útikalauz tematikája

1. hét

Emésztőrendszer és táplálkozás


 • Bebarangolod az egész emésztőrendszert, és egyedülállóan komplex módon ismered meg a kevésbé köztudott összefüggéseit.
 • Megismerkedsz a tápanyagokkal és az emésztőrendszeredre gyakorolt hatásukkal.
 • Megismersz egy szempontrendszert, ami alapján jobb étkezési és életmódbeli döntéseket hozhatsz.

2. hét

Az egészséges bélflóra


 • Megismerkedsz az emésztőrendszer lakóival - még azokkal is, akikről eddig fogalmad sem volt, mert senki sem beszél róluk.
 • Megtanulod, hogyan élhetsz velük barátságban, és hogy iktathatod ki rosszfiúkat.
 • Végre feltárul a titok arról, hogy miért olyan nagy a hasad, és mit tehetsz ellene. 

3. hét

Az emésztőrendszeri rendellenességek okai és következményei


 • Feltérképezed az ételallergiák, az ételérzékenységek, az emésztetlenség, a bél-diszbiózis, a bélgombák és a paraziták, székrekedés, hasmenés, máj- és epeproblémák és a stressz gyökér okait.
 • Azonnal alkalmazható megoldásokat találsz ezekre a problémákra.

4. hét

Az egyéni panaszok nyomában


 • Megtudsz mindent, amire szükséged van, hogy a saját egyéni tüneteid megfelelően kivizsgálásra kerüljenek.
 • Az emésztőrendszeri diagnosztika kevéssé ismert lehetőségei, a laborleleted paraméterei is egyértelműek lesznek számodra. 

5. hét

Kiút a kátyúból


 • Megtudod, hogyan szüntetheted meg az emésztési problémák és a túlsúly, a gyenge gyomor, az allergiák és ételérzékenységek, a máj- és epebajok, a bélbetegségek elviselhetetlen tüneteit.
 • Könnyedén fellépdelsz az autoimmun protokoll és a számodra optimális étrend bevezetésének lépcsőfokain.

6. hét

Mit tehetsz még?


 • Megtudod, hogy milyen útitársak segíthetnek tovább az úton: étrend-kiegészítők, vitaminok pro- és kontra.
 • Komplex ismeretre tettél szert. Ebből felépíthetsz egy rendszert, ami hosszú távon - életed végéig - működik.

Ez a program nem való mindenkinek!

Kinek való igazán ez program?

 • Azoknak, akik javítani akarják az emésztésüket és a kapcsolódó tüneteket, és szeretnék megtanulni, hogyan használják erre az étrendet és az életmódot
 • Azoknak, akiknek megromlott az immunrendszere, allergiásak, vagy bélproblémáik vannak
 • Azoknak, akik gyulladásos rendellenességekkel, hangulati egyensúlyhiánnyal, krónikus betegségekkel küzdenek
 • Azoknak, akik gyorsan és érthetően szeretnének bepillantani az emésztőrendszer anatómiájába, hogy valódi megértésre tegyenek szert az emésztési funkció egyes lépéseiben
 • Azoknak, akik lépésről lépésre szeretnének eljutni az optimális emésztéshez, és az egészséges bélrendszer visszaállításához
 • Azoknak, akik megoldást keresnek a puffadásra, refluxra, székelési problémákra, több ételérzékenységre, bizonytalan eredetű bőrproblémára, hangulati zavarra, energiahiányra

Kinek nem való ez a program?

 • Azoknak, akik nem elkötelezettek a saját egészségük, életmódjuk iránt, és problémáikat kizárólag marokszám szedett gyógyszerekkel kívánják megoldani
 • Akik már mindent tudnak a témáról
 • Akik semmit sem akarnak tudni róla

A program kidolgozója

Dr. Németh Mariann funkcionális táplálkozási mentor, coach, a nagy sikerű "Táplálkozás-navigátor: Irányzatmentes útmutató az egészséghez" című könyv írója, és a közkedvelt élettervező határidőnapló, a Special Planner megálmodója.  


Naponta ezreket inspirál írásaival, előadásai, egyéni programjai keretében sokak életminőségét változtatja meg azzal, hogy megmutatja: a személyre szabott táplálkozás és a tudatos életmód egyszerű, praktikus és gyakorlatias módon is a mindennapok részévé tehető. 


Online programjai logikus felépítésű, minden részletre kiterjedő, érthető információkat, és valódi megértést  biztosítanak.  Milyen előnyökkel jár számodra, ha megvásárolod a programot?

 • A program végére megtudod, mitől javul az emésztésed, mitől érezheted magad jobban a bőrödben.
 • Megtanulod értelmezni a szervezeted jelzéseit.
 • Bölcsebben táplálkozol.
 • Eltávolíthatod az ételeidből származó toxinokat, tehermentesítheted a májad.
 • Olyan egyedi, soha nem hallott információkat kapsz, amelyekkel azonnal elkezdheted a számodra ténylegesen működő terápiák alkalmazását egészségi állapotod mielőbbi javítása érdekében.

Drámaian átalakul az életed:
 Tested, lelked, elméd megerősödik, soha nem akarsz már visszatérni oda, ahol azelőtt voltál ...

Mit kapsz és mennyiért?

Alap csomag

Hat hetes online program (6 modul, 8+ órás videó, 25 db írásos és letölthető anyag)


 Bónuszok 

 1. Kérdőívek
 2. Letölthető listák, segédletek
 3. Korlátlan hozzáférés
 4. Élethosszig tartó e-mail segítség tőlem erre biztosított privát felületen

29990 Ft

Prémium csomag

Hat hetes online program (6 modul, 8+ óra videó, 25 db írásos és letölthető anyag)


 Bónuszok 

 1. Kérdőívek
 2. Letölthető listák, segédletek
 3. Korlátlan hozzáférés
 4. Élethosszig tartó e-mail segítség tőlem erre biztosított privát felületen

 Plusz

Időkorlát nélküli egyéni Skype konzultáció a program ideje alatt, 

47990 Ft

VÁRJ!

Segítek a döntésben:

100% pénzvisszafizetési garancia

Próbáld ki, ha nem tetszik, 14 napon belül jelezd, és visszaadjuk a pénzed! 

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy megismerheted az első két modult teljes egészében. Ha a két hét után úgy érzed, hogy nem tudtál meg semmi számodra hasznosíthatót, úgy érzed, a program semmilyen pozitív hatással nem lenne az életedre, a 14. nap lejárta előtt írd meg az mariann@eletmod-navigator.hu e-mail címre, hogy hol akadtál el.


Ha a 14. nap végéig közösen sem találunk megoldást a problémára, kérdés nélkül visszautaljuk a teljes vételárat.

A program időtartama hat hét. 

A program online zajlik, nem kell elmenned sehova, és fix időpontban sem kell a gépnél ülnöd. Rugalmasan tudod követni az anyagot. 


A modulok a program ideje alatt hetente, a reggeli órákban kerülnek fel az online zárt tagsági felületre, mindig a hét ugyanazon napján, amikor megkaptad az első modulhoz való hozzáférésedet.

Lehet, hogy most arra gondolsz: "Nincs szükségem segítségre, nem akarok fejlődni, valahogy majd csak lesz."


Igen, lehet, hogy valamikor, leginkább egy sürgető súlyosabb betegség előszobájában szép lassan rá is szánnád magad az első lépésekre.


De mondd meg őszintén: eddig hányszor próbáltál meg változtatni a táplálkozásodon, az életmódodon? Hány diétán, fogyókúrán vagy már túl? Mennyit költöttél már újabb és újabb csodaporokra? Hányszor ígérted már meg magadnak, hogy valóban teszel az egészségedért, életedért?


Az, hogy idáig elolvastad ezt az oldalt, azt mutatja, hogy tudod: eljött az idő a változásra. Hallgass arra a kis belső hangra, és vágj bele!


Itt vagyok és segítek! Köszönd meg a kifogásaidnak, hogy előjöttek, aztán tedd félre őket, és iratkozz fel!


Ne feledd, a garancia él - nem kockáztatsz semmit!

Gyakran ismételt kérdések

Ez a program jó lesz nekem? Másoknak talán segít, de én speciális eset vagyok…

Meg fogom érteni az anyagot?

Van időm erre?

A program garantálja, hogy megszűnnek az emésztési problémáim?

Milyen eredményeket várhatok a programtól?

Miben más ez a program az emésztőrendszeri problémák megszüntetésével kapcsolatban, mint a máshol feltüntetett információk?

Meg kell vásárolnom valamilyen terméket a program során?

Most orvosi kezelés alatt állok, és gyógyszert szedek. Nekem is jó lesz a program?

Rendszertelen életet élek. Meg tudom csinálni a programot?

Tudom majd hasznosítani a program során megszerzett információkat?

Ha elakadok, kapok segítséget?

Meg tudom csinálni? Elég kitartó vagyok hozzá?

Már egyébként is odafigyelek az egészségemre, életmódomra. Kapok plusz információt a program során?

Mi van, ha nem tetszik program?

Nem érek most rá erre.

Jelentkezz még ma a kedvezményes áron, és legyen tiéd a tudás, amivel örökre megváltoztathatod az életminőségedet!

Gondolj bele, milyen más lesz az életed a program után!

 • Örökre búcsút mondhatsz az emésztési problémáknak, ismét buzoghat benned az energia, kitisztulhat a bőröd, üde lesz a leheleted, úgy alszol majd, mint a mormota;
 • Élesebbé válik az elméd;
 • Nem félsz többé odamenni, ahová a király is gyalog jár;
 • Új ismereteiddel újfajta magabiztosságra teszel szert;
 • Az információkat alkalmazni tudod a szeretteidnél is;
 • Vonzóbb leszel;
 • Mindennek következtében boldogabbá és sikeresebbé válsz.

Mit veszítesz, ha nem csatlakozol?

 • Elveszíted a lehetőségét annak, hogy megszabadulj az életedet megkeserítő emésztési problémáidtól;
 • Állapotod törvényszerű súlyosbodása még lentebb taszít a gödörbe, amelyben már most is minden áldott nap érzed magad;
 • Továbbra is azoknak a súlyos betegségeknek a fenyegető árnyékában kell élned, amelyek gyökér oka az emésztőrendszered elhanyagolása.

Csak rajtad múlik, hogy élsz-e az esélyeddel! Csak rajtad múlik, hogy mit akarsz elérni.