Időgazdálkodás

Kiegyensúlyozott hétköznapok, szervezett és átlátható rendszer az életedben. Jól hangzik ugye?

A legtöbben mégis úgy érzik, nincs idejük semmire és egy rohanás az életük. Gyakran csak a nap végére érve szembesülnek vele, hogy mennyi megoldatlan teendőjük maradt, amit hetek, vagy akár hónapok óta tologatnak maguk előtt.

A hatékony időbeosztás, személyes hatékonyság népszerű téma manapság, számtalan tréninget, könyvet, szakértői tanácsokat kaphatunk, a nagy kínálatban azonban nehéz eligazodni, és megtalálni a számunkra megfelelő módszert. Teljesen érthető ezért, ha az eredménytelen és költséges próbálkozások elvették a kedved.

Ezeken én is keresztülmentem, rengeteg módszert kipróbáltam, éveket tanultam, és minden, a témában fellelhető tudást összegyűjtöttem azért, hogy valódi segítséget nyújthassak azoknak a nőknek, akik szervezett hétköznapokra és sikerélményekre, elismerésre vágynak!

Így született meg a Special Planner Élettervező határidőnapló, egy komplett személyes tervező csomag, ami segít az átlátható, hatékony időbeosztásban!

De hát ez csak egy határidőnapló…

A Special Planner Élettervező határidőnapló csomag valóban tartalmaz egy határidőnaplót, de sok minden mást is. Nézzük, mi teszi különlegessé, mi az, amit nem kapsz meg, ha besétálsz a legközelebbi papírboltba és leveszel a polcról egy egyszerű határidőnaplót!

 • határidő napló, melyben pontos részfeladatokkal rögzítheted a terveidet
 • külön felület a családi, és önképzéssel, tanulással kapcsolatos teendőknek
 • minden héten egy inspirációs kérdés vár, melynek megválaszolása hozzásegít a mélyebb önismerethez, és ezáltal növeli a produktivitást
 • az élettervezőben rögzítheted a közép-, és hosszútávú céljaidat a különböző életterületeken (személyes; család, barátok; munka, karrier; pénzügyek; önképzés, tanulás; egészség, szabadidő; otthon, háztartás; közösségi munka)
 • a hónapok végén célzott kérdéseket találsz, melyek megválaszolásával folyamatosan nyomon követhető a személyes fejlődésed
 • a több hónapon átívelő projektjeidet egy idővonal és a projekttervező segítségével monitorozhatod
 • a Special Plannert a Filofax clipbookok, vagy az A/5-ös méretű Filofax mappák betétjeként tudod használni! (lyuktávolság: 19-19-70-19-19 mm)
 • az undate kivitelezésnek köszönhetően nem csak januárban, hanem akár év közben is elkezdheted a használatát

 

További képek a Special Planner Élettervező határidőnaplóról

Nem szeretsz online vásárolni?

Megértem, hiszen sok esetben valóban kockázatos. Hogyan is bízhatnánk egy néhány soros leírásban, esetleg egy-két jól beállított fotóban? Épp ezért készítettem egy videót, amiben személyesen mutatom be neked a Special Planner Élettervező határidőnaplót, hogy lásd, egy valódi, tényleg létező és használatra kész termékről van szó. Nézd meg most!

Mit hoz az életedbe a Special Planner Élettervező határidőnapló?

 • átlátható rendszert, hogy ne feledkezz el egyetlen tennivalóról sem!
 • szervezettséget, hogy ne csak a céljaidat, hanem a hozzájuk vezető utat is lásd!
 • folyamatos fejlődést, amit a célzott, irányított kérdésekkel és eszközökkel nyomon követhetsz egész évben!
 • személyes hatékonyságod növekedését, szervezettebb életet, hiszen ugyanannyi idő alatt több feladatot tudsz elvégezni!
 • esztétikus megjelenést, hiszen nem jobb érzés elővenni a táskádból egy szép, igényes és divatos határidőnaplót, mint a telefonod naptárába pötyögni?

Szóval, a kaotikus hétköznapokat, végeláthatatlan feladatlistákat, elfelejtett teendőket választod, vagy a szervezett hétköznapokat és a hatékony időbeosztást?

Rendeld meg most a Special Planner Élettervező határidőnapló csomagot 4.560,-Ft-ért, ingyenes szállítással, és hozd ki magadból a maximumot 2019-ben is!