ÉLETMÓD-NAVIGÁTOR - IRÁNYMUTATÁS EGY JOBB ÉLETMINŐSÉGÉRT

Special Planner Élettervező Határidőnapló


Hogyan vihetsz szervezettséget a napjaidba,

és teremtheted meg a munka és magánélet egyensúlyát?

Számold fel a káoszt az életedben!

Jó helyen jársz, olvass tovább!

Nincs időd

Te is úgy érzed, hogy nincs időd semmire?

Téged is nyomaszt az ezerféle feladatod?

Szeretnél haladni a fontos céljaid megvalósításában, de a hétköznapi apró-cseprő ügyek miatt valahogy soha nem kerül rájuk sor?

Szeretnél hatékonyabb és eredményesebb lenni?

Biztos akarsz lenni abban, hogy semmi fontosat nem felejtesz el, hanem mindent időben el tudsz végezni?


Megtaláltad a megoldást!
Íme, a SPECIAL PLANNER ÉLETTERVEZŐ HATÁRIDŐNAPLÓ!

Neked való a Special Planner Élettervező Határidőnapló

 • ha eleged van az állandó időhiányból
 • ha mindig hajszoltnak érzed magad,
 • ha elhalasztott teendőket tologatsz magad előtt napról napra, hétről hétre…,
 • ha nehezen tudod az élet számtalan területét összehangolni,
 • ha harmonikusabb napokra vágysz,
 • ha mindeddig nem találtad meg a számodra ideális tervezőt.
 • ha eleged van az állandó időhiányból
 • ha mindig hajszoltnak érzed magad,
 • ha elhalasztott teendőket tologatsz magad előtt napról napra, hétről hétre…,
 • ha nehezen tudod az élet számtalan területét összehangolni,
 • ha harmonikusabb napokra vágysz,
 • ha mindeddig nem találtad meg a számodra ideális tervezőt.

Mindenki boldogságra és egészségre vágyik, mégis gyakran lehetetlen kívánság ez, és a mindennapok során nem tudjuk, hogyan is érhetnénk el ezt a célt.

Manapság nagyon gyors életet élünk, és közben úgy érezzük, hogy valahol, valamikor elveszítettük a lényegét annak, akik vagyunk.

Napjainkat robotpilóta üzemmódban éljük, energiáink nagy részét arra összpontosítjuk, hogy helyt álljunk különböző szerepeinkben a munka, a gyereknevelés, háztartásvezetés, kapcsolatok frontján.

Kiszipolyozzuk magunkat, mert a bűntudat nem engedi, hogy önző módon saját magunkkal is foglakozzunk.

A súlyos következmények aztán előbb-utóbb utolérnek bennünket.

Hogyan tudok neked segíteni?


Dr. Németh Mariann vagyok, életmód-navigátor, funkcionális táplálkozási mentor, egészség-coach, a nagysikerű "Táplálkozás-navigátor: Irányzatmentes útmutató az egészséghez" című könyv írója, és a közkedvelt élettervező határidőnapló, a Special Planner megálmodója.

Blogomban, Facebook- és Instagram oldalamon, Youtube csatornámon változtatásra ösztönzök másokat, naponta ezreket inspirálok írásaimmal, és sokak életminőségét változtatom meg azzal, hogy megmutatom: a személyre szabott táplálkozás és a tudatos életmód egyszerű, praktikus és gyakorlatias módon is a mindennapok részévé tehető.


Kiadványaim, online- és egyéni programjaim logikus felépítésű, minden részletre kiterjedő, érthető információkat, valódi megértést, alapos tudást biztosítanak.


Az egészséges táplálkozás- és életmód, a folyamatos tanulás a hobbim, és imádok az ismereteimből új rendszereket létrehozni, másokkal is megosztani a tapasztalataimat.


Közben két gyermek édesanyja, feleség és vállalkozó vagyok. Nekem is okosan kell gazdálkodnom az idővel, az energiámmal, az életemmel.


Ezt tudom megtanítani neked.

Olyan azonnal alkalmazható gyakorlati tippeket, amelyekkel képes leszel folyamatosan javítani az életminőségeden, egészségesebb, energikusabb és csinosabb leszel, egyszóval: jobban érezheted magad a bőrödben!

“Mariann jó érzésű, precíz és alapos ember, aki pontosan tudja, hogy mit akar. Amihez nyúl, abból a maximális tudást és ismeretet akarja birtokolni, hogy minél jobban segíthesse a hozzá tanácsért fordulókat.”

Opauszkiné Kurucz Zsuzsanna


Azonnal látni fogod a különbséget

Az üzletek tele vannak határidőnaplókkal és tervezőkkel, de a tervezés önmagában sajnos nem elég. Arra is szükség van, hogy haladj is a feladataiddal, elvégezd a szükséges munkákat életed különböző területein.


Éppen itt szokott az első probléma felmerülni. Az átlagos tervezők napi vagy heti bontásban unalmasan egyformán tartalmazzák az év napjait, többnyire a hétvégékre, ünnepekre kevesebb helyet hagyva.


Holott számtalan szerepünkben kell helyt állnunk, és sajnos ma már a hétvégéink sem „üresek”. Minden napunkat tervezni kell, és ez nem lehetséges, ha a hétvégékre nincs elég hely.

Életed valamennyi területén egyformán produktív lehetsz

Életünk különböző területein eltérő prioritásaink vannak. Nagyon nehéz ezeket összehangolni, és majdhogynem lehetetlen minden területen előre haladni.


Minden nap új tennivalókat hoz, amelyek között nehéz rangsorolni. Csak úgy tudunk a helyes irányba tartani, ha figyelmünket folyamatosan fókuszáljuk az igazán fontos céljainkra.

Átlátható rendszer nélkül azonban ez a törekvés hiábavaló. Szükség van arra, hogy pontosan tudjuk, melyik életterületünkön mit szeretnénk elérni, és aztán tudnunk kell lépésről lépésre haladni a céljaink megvalósításában.


Ez azonban nem olyan egyszerű. Időnként ránk tör a lustaság, fáradtak vagyunk és magunk sem tudjuk miért, de elakadunk. Magunk sem értjük, mi történik velünk.

Az átlagos határidőnaplóktól ilyenkor sem kapunk segítséget. Nem segítenek az önmegismerésben, nem vezetnek egész évben egy tudatosabb önmagunk felé.

A harmonikus élet és a kiváló teljesítmény kulcsa az önismeret

Bizonyára te is ismered a mondást, hogy „Ha nem változtatsz semmin, nem változik semmi”. A változtatás azonban csak úgy lehetséges, ha tudod, mi működik, és mi nem.


Vissza kell nézned a napjaidra, fel kell ismerned a jó és rossz történések hosszabb távú hatását. Így tudsz tanulságokat levonni, változtatni, napról napra eredményesebbé és hatékonyabbá válni.


Neked is többféle tevékenységet kell összehangolnod a nap folyamán. Ezt jó, ha átláthatóan tudod rögzíteni. Azonban nem csak rövid, hanem a hosszú távú ütemezésre is szükség van. A legtöbb tervező erre nem biztosít elegendő helyet.

A SPECIAL PLANNER ÉLETTERVEZŐ HATÁRIDŐNAPLÓ

nem pusztán tervező, hanem egy rendszer, amely mindenki számára készült, de teljesen személyre szabható. A digitális eszközök sem képesek mindarra a funkcióra, amelyre ezt a különleges tervezőt használhatod.

Mi is pontosan a SPECIAL PLANNER?

A Special Planner Élettervező Határidőnapló naptárrendszer-belső tökéletes eszköz a napi, heti feladatütemezés és a hosszú távú tervezés kombinációjához. Nem dátumozott, ezért bármikor elkezdheted, vagy tematikusan is használhatod.


A Special Planner Élettervező Határidőnapló egy teljesen személyre szabható naptárrendszer-belső, amelyet bármely A/5 méretű Filofax gyűrűs mappában, vagy Filofax Clipbook-ban használhatsz.

A Special Planner Élettervező Határidőnapló naptárrendszer-belső lapjai a gyűrűs mappába illesztéshez előfúrtak, a lyuktávolság: 19-19-70-19-19 mm.


 1. 1
  A Special Planner Határidőnapló részébe heti nézetben bejegyezheted időponthoz kötött, illetve szabadon tervezhető teendőidet, ezek legfontosabb előrevivő részfeladatait, miközben fontos kapcsolataiddal összefüggő, családi és önképzési tennivalóid rögzítése is helyet kap.

  A Special Plannerben minden héten inspirál egy kérdés, amelyen elmélkedve mélyebb önismeretre tehetsz szert, ezzel is növelve produktivitásodat.
 2. 2
  A Special Planner Élettervező részében rögzítheted céljaidat életed különböző területein:
  - személyes;
  - család, barátok;
  - munka, karrier;
  - pénzügyek;
  - önképzés, tanulás;
  - egészség, szabadidő;
  - háztartás;
  - közösségi munka
  mind az év 12 hónapjára, mind hosszútávon.
 3. 3
  A tisztánlátást, belső fejlődést az egyes hónapok végén célzott kérdésekre adandó válaszokkal monitorozhatod.
 4. 4
  Az évben nagyobb időtávot átfogó projektjeidhez idővonal és szintén speciális kérdéseket felvető projekttervező nyújt segítséget.
Special Planner
Special Planner

A Special Planner Élettervező Határidőnapló használatával a számodra valóban fontos dolgokra tudsz fókuszálni, és közben megtapasztalod azt a szabadságot is, mely a hatékony, kreatív, teljes élet velejárója.


Kinek válik be a Special Planner Élettervező határidőnapló?

 • Akinek fontos a szervezettség, és sokrétű tevékenységét átlátható rendszerben szeretné menedzselni;
 • Aki a személyes és munkahelyi teendőit nem külön-külön, hanem egyben akarja átlátni a lehető legnagyobb hatékonyság érdekében.
 • Aki szeretné csökkenteni a nyomást azzal, hogy kiteszi a fejéből ezernyi elintézendő dolgának ütemezését;
 • Akinek nem jönnek be az unalmas, fekete-fehér kivitelű, évtizedek óta változatlan beltartalmú határidőnaplók;
 • Aki rugalmas, teljesen a saját igényeire szabható eszközre vágyik;
 • Aki imád naptárazni, és tudja, hogy az élete sokkal többet érdemel annál, hogy hagyja a napjait a feledés homályába veszni;
 • Aki szereti a stílusos, egyedi megoldásokat.

Kinek nem ajánlom a Special Planner Élettervező Határidőnaplót?

 • Akinek káptalan a feje, és nem szereti felírni a teendőit;
 • Aki nem akarja tudatosabb mederbe terelni a napjait;
 • Aki nem hisz abban, hogy jobb eredményeket tudna elérni pusztán a Special Planner használatával.

A rendszer, amit imádni fogsz!


Milyen előnyökkel jár számodra a Special Planner Élettervező Határidőnapló?

A jelenlegi magyar piacon nincs egyetlen hasonló termék sem, ami egyben megadná a lehetőséget, hogy

 • az időponthoz kötött és a szabadon tervezhető teendőidet is feljegyezd;
 • elkülönítsd az aktuálisan legfontosabb szakmai és magánéleti feladataid;
 • életterületenként célmeghatározásra is használd;
 • lépésről lépésre bonthasd, és priorizálhasd a feladataidat;
 • heti fókuszkérdéseivel mélyebb önismeretre tegyél szert;
 • egyértelműen mérhesd a haladásod a céljaid elérésében;
 • projektterveid és fontos adataid is nyilvántarthasd
 • az év bármelyi napján elkezdhesd;
 • rugalmasan, tetszésed szerint akár tematikusan is használhasd;
 • egyéniséged is kifejezhesd vele.

Erre van szükségem

FONTOS INFORMÁCIÓ! 

A Special Planner Élettervező Határidőnapló egy naptárrendszer-belső, amely bármely Filofax Clipbook, vagy A/5 méretű Filofax mappában használható. A gyűrűs mappába illesztéshez a lapok előfúrtak, a lyuktávolság: 19-19-70-19-19 mm.

A Special Planner Élettervező Határidőnapló ennek a kialakításának köszönhetően teljesen személyre szabható akár külső megjelenésében, akár tartalmában. A Special Planner Élettervező Határidőnapló naptárrendszer-belső Filofax mappába helyezve ponthálós betétlapokkal ideálisan ötvözhető, ezáltal Boullet Journalként is használható.


Mit mondanak azok, akik megvásárolták a Special Plannert?

Imádom! Az első látásra tudtam, hogy szuper lesz! Nagyon szépek és praktikusak az oldalak, a mappába pedig minden egyebet le tudok fűzni. Így nem cetliken szanaszét, hanem egyben van minden fontos adat!

K. Anita


Nálam van a tervező! Már most látom, milyen remek dolog ez, hasznos lesz és örömmel fogom használni.:) Köszönöm

B. Ibolya


Nagyon jól beválik a Special Planner, és azt is szeretem, hogy minden évben más színű, stílusú mappában használhatom.

F. Tímea


A Special Planner Élettervező Határidőnapló valódi ára

Egy színes, egyedi határidőnapló legalább 7-8000,-Ft-ba kerül. És ezért az árért csak egy fűzött, korlátozottan használható, többnyire nem a megfelelő beosztásokat tartalmazó könyvet kapsz.

A Special Planner Élettervező Határidőnapló naptárrendszer-belső bruttó ára


csak 5.490,-Ft

Ez azt jelenti, hogy egy komplex, teljesen személyre szabható cél- és feladattervező rendszer olcsóbb, mint a legegyszerűbb, évtizedek óta forgalomban lévő, szokványos határidőnapló.

A Special Planner valójában egy tervező csomag, ami valóban tartalmaz egy határidőnaplót, de sok minden mást is.


Nézzük, mi teszi különlegessé, mi az, amit nem kapsz meg, ha besétálsz a legközelebbi papírboltba, és leveszel a polcról egy egyszerű határidőnaplót!Biztos vagyok benne, hogy a Special Planner Élettervező Határidőnapló neked is beválik!


Éppen ezért, 100 %-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!
Ha úgy érzed, hogy nem tetszik, küldj egy e-mailt a mariann@eletmod-navigator.hu címre, és én kérdés nélkül visszautalom Neked a pénzed!


Amit a tréning 31 napja alatt kapsz, felbecsülhetetlen értékű. Hogyan lehetne forintosítani a jókedvet, a vidámságot? Mennyi az ára a kiegyensúlyozottságnak, belső békének? Mennyit ér pénzben kifejezve az életet jobbá és eredményesebbé tevő szokások rögzítése?


Bár ez a tréning aranyárban mérhető, nem kérek érte tízezreket.


Azt szeretném, ha tudnád, hogy képes vagy a változásra.


Azt szeretném, hogy a tréning ára ne akadályozzon meg abban, hogy jobbíthass az életeden!


A 31 napos ÉN-tréning ezért 4.995 Ft-ért a tiéd lehet.


Az napi 161 Ft...


Ennél többe kerül ma egy különleges ízű kávékapszula, amellyel sokan oly gyakran kényeztetik magukat.


Mennyivel tartósabb boldogságot okoz ennél az ÉN-tréning egy-egy feladata!

A kérdés az, hogy ennyit áldozol-e a nagy kalandra?


A Special Planner megvásárlásával a következőkre teszel szert:

 • lesz egy határidőnaplód, melyben pontos részfeladatokkal rögzítheted a terveidet
 • minden héten egy inspirációs kérdés vár, melynek megválaszolása hozzásegít a mélyebb önismerethez, és ezáltal növeli a produktivitásodat
 • az élettervezőben rögzítheted a havi, de a közép-, és hosszútávú céljaidat is a különböző életterületeken (személyes, munka, kapcsolatok, pénzügyek, önképzés, egészség, szabadidő, háztartás)
 • a hónapok végén célzott kérdéseket találsz, melyek megválaszolásával folyamatosan nyomon követhető a személyes fejlődésed
 • a több hónapon átívelő projektjeidet egy idővonal és a projekttervező segítségével monitorozhatod
 • a Special Plannert bármilyen A/5 méretű Filofax mappában vagy Filofax Clipbook-ban használhatod! (lyuktávolság: 19-19-70-19-19 mm)

Pontosan milyen lapokat tartalmaz a csomag?

A csomag tartalma:

Határidőnapló:


• Személyes adatok
• Hivatalos iratok nyilvántartása
• Órarendek
• Website adatok nyilvántartása
• Éves előtervező
• Adatlap (segédletként használható fogyókúrához, edzéshez)
• Feljegyzések
• Heti tervező (dátum nélküli lapok, 54 hétre)
• Évi áttekintés (összegzést segítő kérdésekkel)

Élettervező:


• Közép- és hosszútávú célkitűzések (3-5-10 évre életterületenkénti bontásban)
• Éves célkitűzések (aktuális évre, időszakra életterületenkénti bontásban)
• Éves tervező/Idővonal
• Projekt tervező
• Havi célkitűzések 12 hónapra, havonként, életterületenkénti bontásban
• Havi áttekintés 12 hónapra, havonként (segítő kérdésekkel)

A Special Plannert úgy alakítottam ki, hogy egyetlen, mégis rugalmasan kezelhető helyen kapj

 • átlátható rendszert, hogy ne feledkezz el egyetlen tennivalóról sem;
 • szervezettséget, hogy ne csak a céljaidat, hanem a hozzájuk vezető utat is lásd;
 • folyamatos fejlődést, amit célzott, irányított kérdésekkel és eszközökkel nyomon követhetsz egész évben;
 • szervezettebb életet, hiszen hatékonyabb és eredményesebb leszel a feladataid végzése során;
 • esztétikus megjelenést, hiszen nem jobb érzés egy tárgyaláson elővenni egy elegáns, igényes határidőnaplót, mint a telefonod naptárába pötyögni?

A Special Plannert azért terveztem a népszerű Filofax A/5-ös méretű mappákhoz és Filofax Clipbookokhoz, mert a gyűrűs rendszer biztosítja azt a lehetőséget, hogy csak annyi lapot, azokat a heteket, hónapokat helyezd el benne, amennyit akarsz.


Akár az egész évi adagot, akár csupán néhány lapot viszel rendszeresen magaddal, biztosított, hogy mindig szervezett maradj. Külön bónusz, hogy a Filofax mappákhoz járó jegyzetlapok felhasználásával még inkább testre szabhatod a Special Plannert.


Ha nincs folyamatosan szükséged határidőnaplóra, csak néha, egy-egy projekthez használsz naptárt, a Special Planner ebben az esetben is ideális társad lesz.


A nem dátumozott kivitelezés miatt bármilyen időszak, bármilyen tematikus projekt menedzselésére használhatod. Nagyobb ünnepek, esküvők, diéta, edzésterv – anélkül használhatod a Special Plannert a tervezésre, hogy pazarolnád.


 A dátum nélküli lapokat tetszőleges módon használhatod fel, a maradékot átviheted akár a következő évre is.

Sikerélmény garancia

Ha valóban használod, és kihasználod a Special Planner Élettervező Határidőnaplóban rejlő lehetőségeket, segíteni fog, hogy a kitűzött céljaidhoz konkrét lépésekből álló stratégiát építs, figyeld, éppen hol tartasz, és végül megvalósíthasd őket.Szervezettség garancia

A Special Planner Élettervező Határidőnapló koncepciója egy hosszas, átgondolt kutatómunka, és kitartó tesztelés eredménye. Én magam is évek óta ezeket a módszereket használom az életemben, és konkrét, számokban mérhető eredményekről tudok beszámolni. Ezért bátran vállalom, hogy ha azt mondod, Neked nem segített semmit, nem tudtad hatékonyabban beosztani az idődet, nem lett szervezettebb az életed, írd meg nekem, és visszautalom a csomagod árát!

Szóval a halogatást, a végeláthatatlan feladatlistákat választod, vagy a hatékony időbeosztást, sikeres karriert, és nyugodt életet?


Rendeld meg most a Special Planner Élettervező Határidőnapló csomagot kedvezményes áron, szállítási költség nélkül és hozd ki magadból a maximumot!

Gyakran ismételt kérdések


Hogyan rendelhetem meg a Special Plannert?

Az oldalon elhelyezett Megrendelés űrlapon adhatod le a megrendelésedet. A Special Planner bruttó ára 5.490,-Ft + 990,-Ft postaköltség, vagyis összesen 6.480,-Ft összeget kell fizetned, nincsenek rejtett költségek.

 

Ne felejtsd el azonban, hogy a Special Planner Élettervező Határidőnapló csomag egy naptárrendszer-belső. Mindenképpen szükséged lesz hozzá egy Filofax Clipbookra, vagy egy A/5 méretű Filofax mappára.


A megrendelést teljesítheted bankkártyával vagy átutalással

A weboldalon a bankkártyás fizetést a Simple Pay online fizetési rendszer bonyolítja. A megrendelő űrlapon a bankkártyás fizetés megjelölése esetén a kért adatok megadását követően az OTP Simple Pay biztonságos fizetőoldalára kerülsz, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat kell megadnod. A véglegesítés előtt ellenőrizd le, hogy jól írtál-e be mindent! A Simple Pay fizetőoldalon megadott adataidat mi nem ismerjük meg, mert az a kereskedőtől független és védett, biztonságos internetes oldal.


A megrendelés gomb lenyomása után, illetve bankkártyás fizetés esetén is, azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amely tartalmazza a megrendelésedet és a fizetési információkat, bankkártyás fizetési módnál a végszámlát.

Ha a beérkezett üzeneteid között nem találod a visszaigazoló levelet, nézd meg a „Promóciók”, vagy „Spam” mappában is!

Amennyiben az átutalás fizetési módot választottad, a visszaigazoló e-mailben kapott díjbekérő alapján utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra.

Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát, és ajánlott küldeményként postázzuk számodra a Special Planner Élettervező Határidőnaplódat. A postai kézbesítéshez szükséges idő 2-3 munkanap.


Mi történik, ha mégsem tetszik a Special Planner?


Ebben az esetben sincs baj. A Special Plannerre kérdés nélküli pénz-visszafizetési garanciát vállalunk. Ehhez semmi mást nem kell tenned, csak visszaküldened a csomagot, akár bontott állapotban is. Természetesen, a már bejegyzéseiddel ellátott lapokat kiveheted, tiszteletben tartjuk a “titkaid”.:)