ÉLETMÓD-NAVIGÁTOR - IRÁNYMUTATÁS EGY JOBB ÉLETMINŐSÉGÉRT

“A témában valaha írt legjobb magyar könyv!”


Dr. Németh Mariann:
Táplálkozás-navigátor – Irányzatmentes útmutató az egészséghez


Fogyni szeretnél - ezúttal véglegesen?Olvass tovább, jó helyen jársz!


Fogyni szeretnél - ezúttal véglegesen?


Meg akarod tudni, hogy mely élelmiszerekre vagy érzékeny anélkül, hogy költséges vizsgálatokra költenél?

Túl sokszor csalódtál már a különböző diétákban és étkezési irányzatokban?

Nézd meg a videót! 

play

Neked is eleged van már az egymásnak ellentmondó táplálkozási tanácsokból?

Szeretnél élvezettel, mégis egészségesen táplálkozni anélkül, hogy sanyargatnád magad?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • Végigcsináltál több fogyókúrát, nem hanyagolod a testmozgást sem, mégis szenvedsz a pluszkilóktól?
 • Emésztési problémák gyötörnek, és nem tudod, mit tehetnél ellene?
 • Hormonproblémákkal, autoimmun betegséggel, ételérzékenységekkel küzdesz?
 • Érdekel az egészséges táplálkozás és az egészséges életmód, de nem tudsz eligazodni az ellentmondások között, amelyekkel a témában találkozol?
 • Praktikus, valóban működő módszereket akarsz, amelyeket könnyen beépíthetsz az életedbe?
 • Nem drága csodaszerekkel akarod visszaszerezni az optimális testsúlyodat és az egészségedet, hanem egyszerű és végleges megoldásokat szeretnél?


Ha csak egy is igaz rád a felsoroltak közül, jó helyen jársz!

Van megoldás a problémáidra!


Valószínűleg te is kipróbáltál már jó néhány diétát, étkezési irányzatot. Lehet, hogy már vettél is valamilyen "mindenre jó" szuperélelmiszert, fogyasztó csodatablettát.

De vajon hatásosak voltak ezek a próbálkozások? A kívánt eredményt hozták? Véglegesen megoldották a problémádat?


Vagy már belefáradtál a sok próbálkozásba, és beletörődtél abba, hogy a túlsúly, az emésztési problémák, az ételérzékenységek, hormon-egyensúlytalanságok az élet elkerülhetetlen velejárói?

Hogyan tudok neked segíteni?


Dr. Németh Mariann vagyok, életmód-navigátor, funkcionális táplálkozási mentor, egészség-coach

Tudom, hogy mindenki azt mondja, legfontosabb az egészség. Ez igaz is, mint ahogy az is, hogy emellett szeretnénk csinosak és energikusak is lenni. Ezt ne szégyelld bevallani, én is ezt szeretném.

Sajnos manapság ez nehezen jön össze. Sokan éveken, évtizedeken át küzdenek tisztázatlan eredetű egészségi problémákkal, túlsúllyal, és elszántan, egyre elkeseredettebben próbálgatják a különböző módszereket ezek megszüntetésére.

Évtizedekig én is ezt csináltam. Számos táplálkozási irányzatot kipróbáltam, elvileg egészségesen éltem, mégis orvostól orvosig jártam. Néhány éve azonban ez már a múlté. Most változtatásra ösztönzök másokat, abban segítek, hogy felismerjék a táplálkozásuk és az egészségük, teljesítményük közötti összefüggéseket. 


Az egészséges táplálkozás- és életmód, a folyamatos tanulás a hobbim, és imádok az ismereteimből új rendszereket létrehozni, másokkal is megosztani a tapasztalataimat.


Blogomban, Facebook- és Instagram oldalamon naponta ezreket inspirálok írásaimmal, sokak életminőségét változtatom meg azzal, hogy megmutatom: a személyre szabott táplálkozás és a tudatos életmód egyszerű, praktikus és gyakorlatias módon is a mindennapok részévé tehető.

Kiadványaim, online kurzusaim, egyéni programjaim logikus felépítésű, minden részletre kiterjedő, érthető információkat, valódi megértést, alapos tudást biztosítanak.

Közben két gyermek édesanyja, feleség és vállalkozó vagyok. Nekem is okosan kell gazdálkodnom az idővel, én sem akarok órákat a konyhában tölteni, drága hozzávalókból furcsa ízű ételeket főzni.


Ezt tudom megtanítani neked.

Olyan azonnal alkalmazható gyakorlati tippeket, amelyekkel képes leszel folyamatosan javítani az életminőségeden, egészségesebb, energikusabb és csinosabb leszel, egyszóval: jobban érezheted magad a bőrödben!

A táplálkozás az egyik legjelentősebb területe az életünknek.


Nem csak az egészséged, hanem a szellemi energiád szinten tartásához is fontos, hogy miként táplálkozol.


A tudatosan megválogatott élelmiszerekkel könnyen kirobbanó formába hozhatod magad, de ha az étrended nem a számodra megfelelő élelmiszereket tartalmazza, esetleg túlnyomórészt feldolgozott, alacsony tápanyag tartalmú ételeket eszel, könnyen lehet, hogy egyszerre vagy elhízott és alultáplált.


A szervezetedet alkotó sejtek azzal küzdenek, hogy feldolgozzák a sok, nem neked való anyagot.


Ugye, szeretnél ezen változtatni?


Biztos gondoltál már erre, hiszen azért vagy itt, mert elégedetlen vagy valamivel.

Szeretnél találni valamilyen megoldást, amivel végre megszabadulhatsz a túlsúlytól, az emésztési problémáktól, a kellemetlen egészségügyi panaszoktól.


Jó lenne véget vetni az újabb és újabb fogyókúrának, a “csodatermékek” használatának, a nyomott, enervált hangulatnak. Hogy végre jól érezd magad a bőrödben, csinosnak érezd magad a ruháidban, jobb legyen az egészséged.


Nem csak az egészséged, hanem a szellemi energiád szinten tartásához is fontos, hogy miként táplálkozol.

A tudatosan megválogatott élelmiszerekkel könnyen kirobbanó formába hozhatod magad, de ha az étrended nem a számodra megfelelő élelmiszereket tartalmazza, esetleg túlnyomórészt feldolgozott, alacsony tápanyag tartalmú ételeket eszel, könnyen lehet, hogy egyszerre vagy elhízott és alultáplált.

A szervezetedet alkotó sejtek azzal küzdenek, hogy feldolgozzák a sok, nem neked való anyagot.


Ugye, szeretnél ezen változtatni?


Biztos gondoltál már erre, hiszen azért vagy itt, mert elégedetlen vagy valamivel.

Szeretnél találni valamilyen megoldást, amivel végre megszabadulhatsz a túlsúlytól, az emésztési problémáktól, a kellemetlen egészségügyi panaszoktól.


Jó lenne véget vetni az újabb és újabb fogyókúrázásnak, a “csodatermékek” használatának, a nyomott, enervált hangulatnak. Hogy végre jól érezd magad a bőrödben, csinosnak érezd magad a ruháidban, jobb legyen az egészséged.


A megoldás


Biztosítalak róla, hogy létezik ilyen megoldás. A táplálkozásoddal elérheted, amit szeretnél.

Bármilyen korú vagy, bármivel foglalkozol, bármilyen életritmusban élsz, van számodra is remény és valódi lehetőség, hogy elérd az ideális testsúlyodat, és egyre jobb egészségi állapotba kerülj.

A kérdés, hogy hogyan…

Táplálkozás-navigátor:

Irányzatmentes útmutató az egészséghez

A Táplálkozás-navigátor könyv ajándék Ételtérképpel


Ebben a könyvben összegyűjtöttem neked mindazokat az információkat, amelyeket tudnod kell ételeink szervezetedre gyakorolt hatásáról.

Valóban konkrét gyakorlati tippeket, megoldásokat adok, amiket te is azonnal alkalmazni tudsz!

Ezek az információk abban fognak neked segíteni, hogy szaktudás vagy előképzettség nélkül személyre szabd a táplálkozásodat, vagyis a saját szervezeted igényei szerint, személyre szabottan étkezz, figyelembe véve a genetikádat, az anyagcseréd sajátosságait, a már meglévő betegségeidet is.

Azt kapod, amire szükséged van. Nem valamilyen étkezési irányzat tukmálását, nem “mindenre jó” termékek ajánlását, hanem hogy pontosan mit tegyél:

Hogyan állapítsd meg, hogy az élelmiszerek közül melyik milyen hatással van a szervezeted működésére, hogyan valósítsd meg a gyakorlatban a személyre szabott táplálkozást, hogyan működtesd mindezt a családodban is.

Ráadásul mindezt kényelmesen kapod meg, egy érhető, olvasmányos stílusban megírt könyv formájában.

“Hiánypótló könyvet tartasz a kezedben, mely sok éves munka eredménye. Mariann alapossága és lényeglátása a tisztánlátást hozza el számodra egy ellentmondással terhelt világban. Számomra fontos az egyszerűség és az érthető nyelvezet, amely segít eligazodni a sok kuszaság és az internetes arctalan vélemények útvesztőjében. A szerző személye és elhívása a garancia, hogy mindenfajta elfogultság nélkül kapj hiteles információkat a modern és tudatos táplálkozásról.”

Weiser István

marketingstratéga, író

Miről szól a Táplálkozás-navigátor: Irányzatmentes útmutató az egészséghez című könyv?

A kötet két részből áll. A két rész egymásra épül, és az alapoktól teszi rendbe a táplálkozással, élelmiszerekkel kapcsolatos információkat egészen egy új, időtakarékos és egyszerű főzési, ételkészítési koncepció bemutatásáig.

Táplálkozás-navigátor könyv 

Az elmélet -

érthető, olvasmányos, alapos
Ételtérkép

A gyakorlat -
egyszerű, praktikus, azonnal alkalmazhatóA Táplálkozás-navigátor könyv

 • A könyvben elmagyarázom, hogy egészséged, jólléted szempontjából miért van jelentősége annak, hogy milyen élelmiszereket fogyasztasz.
 • Végigvesszük a legfontosabb elméleti kérdéseket a tápanyagokról, a genetika és az anyagcsere összefüggéseiről, az emésztőrendszer működéséről.
 • Nem kell megijedned, nem terjedelmes tudományos, érhetetlen nyelvezetet fogsz kapni, hanem egyértelmű és táplálkozási irányzatoktól független magyarázatokat, amelyek ahhoz kellenek, hogy el tudj igazodni a téma köztudatban élő ellentmondásos információi között. A különböző élelmiszerek hatásáról olyan elfogulatlan szempontokat vizsgálunk meg, amelyeket tudnod kell ahhoz, hogy önállóan is személyre tudd szabni a táplálkozásodat.
 • Segítséget nyújtok ahhoz, hogy a gyakorlatban is meghatározd, milyen lenne a számodra legoptimálisabb táplálkozás, milyen élelmiszerekre, ételkészítési módokra reagál jól vagy rosszul a szervezeted.
 • Praktikus megoldásokat javaslok az olvasottak mindennapi életbe való átültetéséhez, hiszen jól tudom, hogy minden elmélet sikeressége azon múlik, hogy mennyire életképes a gyakorlatban.

“A könyv nagyon sokat segített nekem! Sokrétű információt tartalmaz, érthető, de nem szájbarágós. Kapaszkodó a mindennapokhoz. Segít, de meghagyja az önállóságot. Várom a folytatást!”

   Anikó

“Kedves Mariann, a könyv nagyon tetszett, azért rendeltem további példányt, mert aktuális ajándék lett belőle a környezetemben. Jó és nagyon gyakorlatias.

   Zita

Az Ételtérkép

 • A gyakorlati megvalósításhoz adok neked egy ajándék Ételtérképet, amellyel közel 160 fogást állíthatsz össze.
 • Sokan attól félnek amikor egészségesebb táplálkozásra váltanak, hogy drága, íztelen, és unalmas lesz az étkezésük.
 • Az Ételtérképpel és a könyvben ismertetett főzési koncepcióval biztosíthatod a változatosságot, és egyetlen olyan hozzávalóval sem fogsz találkozni, amely ne lenne beszerezhető egy átlagos üzletben is.
 • Egyszerű, érthető, grafikus formában foglaltam össze Neked a lényeget.

“Nagyon szeretem a cikkeidet és örülök, hogy rád találtam a neten. Megrendeltem már a könyvedet, amit egyszerűen nem tudtam letenni és olyan erővel hatott rám a felismerés az olvasás hatására, szinte szárnyaltam a gondolataimmal együtt. Most éppen igyekszem hasznosítani amiket írtál, ma készülök az Ételtérkép segítségével legalább heti menüt készíteni a családomnak. A reggelimet már a könyv szerint eszem, örülök, hogy ilyen “emberközeliek” az ötleteid, és nem valami extra hozzávalók kellenek a főzéshez! Nagyon nagy hatással vagy rám és van rám a könyved.”

   Tóthné Erzsike

Az egészséges táplálkozást sokan túlgondolják,

holott tisztában kell lenni azzal, hogy: 

1. Nem létezik mindenkire érvényes étrend, és

2. Nem létezik tökéletes étrend.


A táplálkozásnak van néhány egyszerű alapszabálya.
Ha nem vagy tisztában ezekkel, és nem alkalmazod őket, semmilyen fogyókúrával, diétával, étkezési irányzattal nem fogod elérni a vágyott eredményeket.


A Táplálkozás-navigátorból pontosan tudni fogod, hogy mit kell tenned azért, hogy a saját szervezeted igényei szerint étkezhess.

“Végre, végrevégrevégre… Valaki, aki tisztába rakott mindent a fejemben. Egyszerű, érthető, “hi-hető” tolmácsolásban. Én is összeolvastam már mindenfélét, próbáltam is sokfélét, de a Te általad javasolt út tűnik a legtisztább útnak."

   I. Gabriella

Tapasztalatból tudom, hogy ég és föld a különbség a személyre szabott táplálkozás, és bármilyen diéta, étkezési irányzat hatása között.

A könyvben személyes példákon keresztül mutatom be ezt, hogy te is végleges megoldáshoz juthass.

Például tudtad, hogy a sokak életét megkeserítő endometriózis fájdalmas műtét nélkül, az étkezés megváltoztatásával megszüntethető?

A szinte mindenkinél meglévő emésztési zavarok megszüntetéséhez is sikerrel fogod tudni alkalmazni az olvasottakat!

A Táplálkozás-navigátor nem érthetetlen tudományos mű, hanem valódi, saját tapasztalaton alapuló, gyakorlatias és működő megoldásokat bemutató könyv.

Miért lesz hasznos számodra a Táplálkozás-navigátor?

 • Soha többé nem kell diétáznod és fogyókúráznod, mert a könyv alapján tudni fogod, hogy a te egyedi szervezeted mit igényel...
 • Megismered a szervezeted alapvető működését úgy, hogy közben nem kell elvégezned az orvosi egyetemet...
 • Ki fogod tudni alakítani a számodra valóban optimális étrendet, mert tudni fogod, hogy milyen élelmiszer milyen hatással van rád…
 • Praktikus és egyszerű támogatást kapsz a gyakorlati megvalósításhoz, hogy még könnyebb dolgod legyen…
 • Az egész családod számára biztosítani tudod mindezt úgy, hogy nem kell kétfelé (sokfelé) főznöd…
 • Az egészséges táplálkozás gondja egyszer és mindenkorra lekerül a válladról, mert nem kell többé keresned a megoldásokat a jelenlegi problémáidra…

Mit mondtak azok, akik olvasták a könyvet?

“Egyszerű, élvezetes, olvasmányos, gyakorlatias! “Kézikönyv” azoknak, akik szeretnének megoldást találni egészségügyi problémáikra. A fejezeteket olvasva az jutott eszembe, két pont között a legrövidebb út az egyenes. Szerintem sokan hajlamosak vagyunk ezt az utat meghosszabbítani, mint ahogy én is. Ha korábban kerül ez a könyv a kezembe, sok időt és pénzt megspórolhattam volna magamnak, miközben kerestem a megoldást a saját problémáimra. Ajánlom mindenkinek, aki szeretné minél gyorsabban, egyszerűbben megtalálni ez az utat!”

Pásztorné Molnár Judit

gyógypedagógus

“Örömmel ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, mivel a mai embert érintő étkezési problémákkal és megoldásaival foglalkozik tisztán, érthetően, világosan. A naponta rank zúduló információt az író érthetően, rendszerezve, magyarázva tárja elénk, a saját tapasztalataiból (is) merit, ezt teszi még hitelesebbé. Nagyon élvezhető, olvasmányos könyv, könnyedén kalauzol témáról-témára, a személyes, közvetlen hangvétele miatt egyszerűen nem tudtam letenni. Kívánom, hogy aki olvassa és alkalmazza a benne rejlő tudást, általa még egészségesebbé váljon!”

Nagyné Ujvári Anikó

jogi asszisztens

“Épp egy kényszerű életmódváltás közepén vásároltam meg a Táplálkozás-navigátor című könyvedet, és nagyon hasznos volt számomra. Annál is inkább, mert erőt adott az előttem álló feladatokhoz, nem veszteségként, lemondásként éltem meg sok étel elhagyását. Az eddigi eredményeim (fogyás, jobb közérzet) hitelessé teszik, hogy érdemes új utakon járni. És igen, szeretném ezt kellő megalapozottsággal a “népemre” is kiterjeszteni.”

Zborai Marika

“Tetszik a könyv, szeretném minden családtagommal elolvastatni. Ilyen jól összeszedve és érthetően tálalva nem tudnám nekik előadni, arról nem is beszélve, hogy így hitelesebbnek érzik. Számomra a legfőbb haszna, hogy mostmár el tudom hinni, hogy meg tudom csinálni, hogy visszatalálhatok önmagamhoz. Eddig tévelyegtem az útvesztőben.”

Márton Olga

“Kedves Mariann! A könyvedet a feleségemnek vettem szülinapjára, nagyon örült neki! Mint profi belgyógyász, a témában valaha írt legjobbnak tartja a könyvedet. Elolvasása után ezt nyilatkozta nekem.”

Sz. András

“Kedves Mariann! A nyaralás alatt elolvastam a Táplálkozás-navigátor c. könyvedet. Nagyon tetszett. Sok jó ötlet, hasznos információ van benne, s alapos magyarázatok, amelyek nekem sokat segítenek ahhoz, hogy végre egészségesen étkezzem, és hogy megoldjam az egészségügyi problémáimat. Őszintén csodálom a kitartásodat, s azt, ahogy összefogod a családodat, és mindenkin segítesz abban, hogy megoldódjanak a problémáik. Szeretettel: Ildikó"

Ildikó

“Nekem nagyon tetszik az a szemléletmód, ahogy az étkezési szokásainkon keresztül rávilágítasz arra, hogy ha nem megfelelő táplálékot viszünk be, az mennyi egészségügyi problémához vezethet.”

Anna

Mennyibe kerül a Táplálkozás-navigátor?

Nos, rendben van, hogy fontos és hasznos a könyv, de ki is kell azt fizetni. 

A hasonló témájú könyvek ára meglehetősen borsos, 

de én nem kérek érte 7-8.000,-Ft-ot.


A Táplálkozás-navigátor árát úgy határoztam meg, 

hogy gond nélkül ki tudd fizetni.

Azért dolgozom, hogy segíthessek azokon az embereken,

akik nem tudnak eligazodni az ellentmondásos táplálkozási tanácsok között.

Több ezren kérték már a segítségemet.

Programjaim tízezer forinttól egymillió forint feletti összegig terjednek.


 A Táplálkozás-navigátor ára azonban csupán 5.990,-Ft,

mert azt szeretném, ha mielőbb megismernéd azt a nézőpontot, amellyel helyreállíthatod az egészségedet.De ez még nem minden!

Most az alábbi BÓNUSZT is megkapod

Ajándék

Ételtérkép

Segít, hogy a számodra valóban optimális étkezést könnyen
megvalósíthasd a mindennapokban.

Értéke: 1,990,- Ft

További segítség :)

Tudom, hogy a könyv információi olyan hasznosak lesznek számodra, hogy a gyakorlatban is mielőbb megakarod majd valósítani az olvasottakat.


Úgy gondoltam ezért, hogy készítek két további hasznos segédanyagot is ehhez.

 

Az egyik egy Étkezési napló, amely nagy segítségedre lesz majd abban, hogy a tapasztalataid rögzítésével személyre szabd a táplálkozásodat, a másik pedig egy Menütervező, ami alapján tudatosabban tudod összeállítani a napi étkezéseket.

Étkezési napló

Az Étkezési napló 30 naptári nap naplózására alkalmas A/5 méretű, színes füzet hasznos információkkal, ételérzékenység, ételintolerancia monitorozásához, étrendmódosítás hatásainak követéséhez.


Menütervező

A Menütervező heti teljes étkezések egész évben (52 hét) való megtervezésére alkalmas. Segítségével könnyebb a bevásárlás és a konyhapénz-kontoll is. A speciális étkezési igényű személy étkezéseinek összeállításához, étrendmódosításhoz nélkülözhetetlen.

A rendelhető könyvcsomagok

Alap könyvcsomag

Tartalma:

Táplálkozás-navigátor könyv 5.990,-Ft

Házhozszállítás 990,-Ft Bónusz 

Ételtérkép 
(értéke: 1.990,-Ft)

8.970,-

helyett

6.980,-

Extra könyvcsomag

Tartalma:

Táplálkozás-navigátor könyv 5.990,-Ft

Étkezési napló 2.490,-Ft 

Házhozszállítás 990,-Ft


 Bónusz 

Ételtérkép 
(értéke: 1.990,-Ft)

11.460,-

helyett

9.470,-

Komplex könyvcsomag

Tartalma:

Táplálkozás-navigátor könyv 5.990,-Ft

Étkezési napló 2.490,-Ft 

Menütervező 1.990,-Ft 

Házhozszállítás 1.590,-Ft


 Bónusz 

Ételtérkép 
(értéke: 1.990,-Ft)

14.050,-
helyett

12.060,-


Tudom, hogy a könyv és a segédanyagok annyira hasznosak lesznek számodra, hogy 


100 %-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!


Ha úgy érzed, hogy semmilyen új információt nem tudtál meg,

30 napon belül küldesz egy e-mailt és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! 

Hogyan szerezheted meg a csomagokat?

 • Válaszd ki a könyvcsomagod!
 • A megrendelést teljesítheted bankkártyával vagy átutalással.
  A weboldalon a bankkártyás fizetést a Borgun online fizetési rendszer bonyolítja.
  A megrendelő űrlapon a bankkártyás fizetés megjelölése esetén a kért adatok megadását követően az OTP SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat kell megadnod. A véglegesítés előtt ellenőrizd le, hogy jól írtál-e be mindent! Az OTP SimplePay fizetőoldalon megadott adataidat mi nem ismerjük meg, mert az a kereskedőtől független és védett, biztonságos internetes oldal.
 • A megrendelés gomb lenyomása után, illetve a bankkártyás fizetés esetén is, azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amely tartalmazza a megrendelésedet és a fizetési információkat, bankkártyás fizetési módnál a végszámlát.
  Ha a beérkezett üzeneteid között nem találod a visszaigazoló levelet, nézd meg a “Promóciók”, vagy “Spam” mappában is!
 • Amennyiben az átutalás fizetési módot választottad, a visszaigazoló e-mailben kapott díjbekérő alapján utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra.
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát, és ajánlott küldeményként postázzuk számodra a könyvcsomagodat. A postai kézbesítéshez szükséges idő 2-3 munkanap.

Szóval, mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Vannak még kérdéseid?


Megértelek, hiszen rengeteg táplálkozási témájú könyvet lehet kapni.

Ráadásul kételkedhetsz benne, hogy amit olvasol, valóban működik-e.


Itt vannak a leggyakoribb kérdések és válaszok a Táplálkozás-navigátorral kapcsolatban.

Kérlek, nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre:


Gyakran ismételt kérdések

 • Ez egy újabb bonyolult táplálkozási irányzat? Nem. A könyvben teljesen elfogulatlanul ismertetem a táplálkozás és a szervezet működése közötti összefüggéseket. Az egyes irányzatok annyiban kerülnek szóba, améennyiben problémát jelenthetnek az egyéni sajátosságok tükrében.
 • Érteni fogom a szöveget? Igen, mindent meg fogsz érteni, még a “tudományosabb” részeket is. Alapvető törekvésem volt a könyv írásakor, hogy mindenki számára könnyen értelmezhető módon adjam át az ismereteket.
 • Sokat tudok a táplálkozásról. Kapok valami újat is? Noha a könyv természetesen tartalmazza a táplálkozással kapcsolatos alapvető információkat is, mindezt újfajta megvilágításba és összefüggésekbe helyeztem. Eddig egy könyv sem foglalta össze ezeket az információkat ilyen formában. Ha te mégis úgy érzed, hgoy mindent olvastál már máshol, akkor GARANCIÁT vállalok arra, hogy visszakapod a könyv árát.
 • Biztos, hogy tudom majd használni az új tudást? Biztos, hogy képes leszel rá, az viszont, hogy valóban használni fogod-e, csak rajtad múlik. Én mindent megteszek azért, hogy alkalmazd is a tanultakat.
 • Nagyon bonyult, drága és időigényes lesz a gyakorlati megvalósítás? Nem. A könyvben nagyon egyszerű és praktikus megoldásokat találsz majd. Az évtizedek alatt berögzült szokásokat felülvizsgálni persze csak tudatos odafigyeléssel lehetséges, ami igényel némi időt, türelmet.
 • Már egyébként is egészségesen táplálkozom. Mire számíthatok? Sajnos ebben a témában rengeteg az egymásnak ellentmondó információ. Sokan, köztük korábban én is odafigyeltem az egészséges táplálkozásra, ételkészítésre, mégsem éreztem jól magam igazán.Nagyon sok egészséges élelmiszer van, ami konkrét esetekben mégsem tesz jót, sőt. Azért is fontos a személyre szabott táplálkozás kialakítása, hogy egyre inkább a saját szervezeted igényeire tudd finomítani az étkezésedet, életmódodat – még akkor is, ha a felkapott, egészségesnek titulált módszereket, tippeket hallod.

Neked való a Táplálkozás-navigátor, ha

 • szeretnél tisztán látni a sok egymásnak ellentmondó táplálkozási információ között,
 • szeretnél egészségesen étkezni, de nem szereted a túl sok macerát, ami a köztudat szerint ezzel együtt jár
 • szereted a végleges megoldásokat, és ezért hajlandó vagy tenni is,
 • össze vagy zavarodva a témában, és egy független, józan hangra vágysz,
 • a kezedbe akarod venni az irányítást a “gurufüggés” helyett,
 • nem szereted túlbonyolítani a dolgokat.

Kinek nem való a Táplálkozás-navigátor?


A Táplálkozás-navigátorban a tudomány mai állása szerinti legfontosabb ismereteket találod meg a táplálkozásod, az életmódod és az egészséged összefüggéseiről – egy általánostól, megszokottól eltérő nézőpontból.

Arról szól, hogy valójában hogyan és miképpen kellene táplálkoznod ahhoz, hogy elkerülhesd, megelőzhesd, sőt, megszüntethesd a manapság egyre inkább jellemző túlsúlyt, az elharapódzó betegségeket, és erős, egészséges, kiegyensúlyozott lehess.

A gyakorlati rész egy újfajta főzési koncepciót mutat be, amivel megvalósíthatod az optimális étkezést a mindennapokban is.

 • Ha te inkább a gyógyszerektől, a drasztikus orvosi kezelésektől várod az életminőséged javulását, az egészségi problémáid megoldódását, vagy nem vagy nyitott egy újfajta gondolkodásmódra, a könyv nem neked szól.
 • Képzeld el, milyen megkönnyebbült és motivált leszel, miután elolvastad a Táplálkozás-navigátort! Mennyivel többet fogsz tudni önmagadról és arról, hogy mitől érezheted valóban jól magad? Gondolj bele, mennyi elismerést kapsz majd, amikor látják rajtad a tanultak eredményét!
 • A feltüntetett árak bruttó árak, vagyis tartalmazzák a 27 %-os általános forgalmi adó összegét. Ez azt jelenti, hogy annyit fizetsz, amekkora összeg az űrlapon fel van tüntetve.A könyvben található ismeretek egyéni gyakorlati alkalmazása és felhasználása kizárólag az olvasó felelőssége. A könyvben található információk tájékoztató jellegűek, nem pótolják az egészségügyi diagnózist, nem helyettesítik a képzett egészségügyi szakemberrel való konzultációt. A szerző és a kiadó nem vállal felelősséget a könyv tartalmának félreértelmezéséért vagy téves alkalmazásáért. A könyv teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll.A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014.(II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítjuk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted a mariann@eletmod-navigator.hu címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a megrendelő gombra kattintással a BordenLife Kft-vel (6200 Kiskőrös, Báthori u. 3.) kötöd.

Drámaian átalakul az életed:
Tested, lelked, elméd megerősödik, soha nem akarsz már visszatérni oda, ahol azelőtt voltál ...